2777
2789
عنوان

توی مطب انقد زن سن بالا با بچه کوچیک میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 47 پست
والا من میبینم سلبریتی ها تازه ۴۰ سال به بعد بچه میارن البته بضاعت مالیشون بد نیست

اونا بچه اولشونه اکثرا شرایطشون عالیه و...

خیلیی فرق دارن با اینا

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونا بچه اولشونه اکثرا شرایطشون عالیه و...خیلیی فرق دارن با اینا

بله درسته 

فقر خیلی بده

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

والا ۴۰ ۵۰ سالگی سن بچه دار شدن نیست اون بچه تا بیاد بزرگ بشه میبینه پدر و مادرش پیر و سالمندن و باید نگران هزار یک مریضیشون باشه

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

تحلیل شما زشته عزیزم.اینکه به بچت تو مکان عمومی مثل مطب بگی بشین نرو و ... اسمش دعوا نیست .اسمش تربی ...

نه عزیزم اینطور نیس ما سر و کارمون با بچشونه باید کارشو انجام بدیم مایی که خیلی بیشتر خسته ایم و اذیت میشیم از گریه و یجا بندنشدن بچه حین کار بازم حوصله میکنیم چون بچس طبیعیه بترسه گریه کنه باید ارومش کرد

حالا مامان بابای خودش ورمیدارن سرش داد میزنن دعواش میکنن بدتر میکنه بچه 

منظورم دویدنشون تو مطب نیست که

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
کاش ملت یاد بگیرن اینقدر دخالت نکنن تو خصوصی ترینمسائل زندگی همدیگه

اگه خصوصی بود که واسه ۳۰۰ هزارتومن چونه نمیزدن

با رفتار زشتشون با بچه کار بقیه رو سخت نمیکردن

کسی میتونه بگه خصوصیه که رفتاراش هیییچ تاثیری رو اطراف نذاره

سلام خارج از موضوع تاپیک 💐دهه ۵۰ ها پیر و مسن نیستن😊گاهی اوقات شرایط زندگی باعث میشه یک فرد ۳۰ سال ...

عزیزم خیلی بستگی داره من خانوم۶۰ساله دیدم انقد سرحال پرانرژی فک میکردم نهایت۴۰باشه

افرادی که میگم کلا یه مدل دیگن

والا ۴۰ ۵۰ سالگی سن بچه دار شدن نیست اون بچه تا بیاد بزرگ بشه میبینه پدر و مادرش پیر و سالمندن و بای ...

همین دیگه

اونا بچه اولشونه اکثرا شرایطشون عالیه و...خیلیی فرق دارن با اینا

دیروز یه تاپیک بود می‌گفت چرا پدرمادرم سر پیری منو به عنوان بچه اول دنیا اوردن و توهین میکرد بهشون میگفت اونا که پیرن بچه های اخرشون کوچیکه عیبی نداره😂

الان هرکاری کنه آدم یکی ایراد میگیره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دیروز یه تاپیک بود می‌گفت چرا پدرمادرم سر پیری منو به عنوان بچه اول دنیا اوردن و توهین میکرد بهشون م ...

اونی ک بچه اولشه تو سن بالا هرچند بازم ظلم ب بچس ولی میشه یه درصد گفت میخواستن بچه داشته باشن نمیخواستن بدون فرزند باشن بهرحال

ولی کسی که بچه داره تو سن بالا باز میاره دلیلی بجز سهل انگاریش وجود نداره

۳۰۰ تومنشو شما پرداخت کردین؟؟؟

ادمی که نمیخواد بفهمه بحث باهاش بیفایدس

چون دنبال زیربغل ماره

ادمی که نمیخواد بفهمه بحث باهاش بیفایدسچون دنبال زیربغل ماره

دخالت نکن تو زندگی مردم

دست از این خاله زنک بازیا بردارین در عوضش به زندگی خودتون رسیدگی کنین به خدا مملکت گلستان میشه

دخالت نکن تو زندگی مردمدست از این خاله زنک بازیا بردارین در عوضش به زندگی خودتون رسیدگی کنین به خدا ...

واقعا چجوری چیزی که ب بقیه جامعه مربوطه میگید دخالته؟؟

بعد سرتونو تا اخرین نقطه تو زندگی شخصی مردم ک واقعا بهتون ربط نداره میبرید

بچه ای ک بدتربیت شده والدی ک پول نداره و میزاد وقتتو میگیرن اعصاب خردی درست میکنن همه و همه ربط داره همین الان یکی از اون بچها سه ساعته داره گریه میکنه بی دلیل و پدر مادرشم بدترش میکنن حوصلشو ندارن اینکه بخوای کاری براشون انجام بدی که دیگه بدتر.

دیگه اینکه اون بچه چقد اسیب میبینه و ی ادم بشدت اسیب دیده وارد جامعه میشه و این چرخه رو ادامه میده به کنار

عقل ندارن والا وگرنه هرکی باشه دیگه داره ماهی۴۰۰بده ب ایناینا شوهراشون راضی ب اینکارا نمیشن اکثرا خو ...

شایدم میخان با بچه بیشتر جاپاشونو محکمتر کنن

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن