سلام من در یک معامله با خانمی اشنا شدم که خودشون رو استاد دانشگاه تهران معرفی کردن در رشته حقوق ایشون خیلی محترم به نظر میرسن اما نمیدونم چرا حس خوبی ازشون نگرفتم الان هم هر چی سرچ میکنم اسن و فامیل شون رو و اساتید دانشگاه تهران رو نگاه میکنم ایشون اصلا نیستن
شاید استاد مدعو هست یا تدریسیار. توی لینکدین پیداش کن
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
به حست اعتماد کن که سر من خیلی کلاه رفته از هرکسی حس خوبی نگرفتی مطمعن باش اشتباه نمیکنی
منم حس خیلی بدی گرفتم نمیدونم چرا
ایشون هربار با یک خط به من زنگ میزنن یا وقتی زنگ میزنم میگن جلسه ام بعدا زنگ میزنم و خبر میدم و.... اما اصلا خبر نمیدن سر موظوع چند هفتس منو همش معطل کردن و میپیچونن همش امروز فردا میکنن