2777
2789
عنوان

کیا پلوپز چند کاره دارن

61 بازدید | 13 پست

چه مارکی چند نفره؟ و اینکه راضی هستین یا نه؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت مولتی کوکره ؟

آره

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

لایف اسمایل 

عالیه مخصوصاواسه خانمای شاغل 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من گاسونیک دارم راضی ام خیلی کارا باهاش کردم

چند نفره؟ برنج داخلش قشنگ ته دیگی در میاد؟

من مارک فلر دارم خیلییی راضیم البته من توش برنج نمی پزم پیتزا و غذاهای دبگه درست میکنم

من دغدغه اصلیم برنج هست

اره هم برنج هم سیب زمینی خیلی خوشگل‌میشه نمیدونم چند نفره است من واسه ۶ نفر درست کردم

اگه زحمتی نیست برات یه عکس ازش بذار

خونه نیستم عزیزم بذار ببینم تو دیجی کالا هست

باشه مرسی

سلام ببخشید شما چشم هاتون رو که لیزر کردین دید نزدیکتون ضعیف شد ؟ من الان تفریبا یک ماه که عمل کردم و گوشی رو از نزدیک تار میبینم در صورتی که دید نزدیک من تا قبل از عمل عالی بود و هیچ مشکلی نداشت🥲 ۵ ام نوبت دکتر دادم خیلی نگرانم