2821
2789
عنوان

رفقای کنکوری کمک😓

99 بازدید | 11 پست

سلام دوستان خوبین خوشین😊 رفقا من تصمیم خوندن دارم میشه راهنمایی کنین! سه ماه وقت دارم و تقریبا صفر هستم😞 گیجم نمیدونم از کجا شرو کنم ... اصن امیدی هست.... هم اکنون نیازمند راهنمایی سبز شما هستیم☺ ممنون میشم از کسایی هم ک تجربه دارن بیان کمک کنن😥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نوزده سالمه ... مامایی😢❤.... سهمیه مناطق محروم رو دارم.... ینی واقعا نمیشه؟؟؟؟

از شدنش که میشه.

آزادم میتونی بری؟

باید بری سراغ مباحث پرتکرار توکنکور و اونارو اول مسلط بشی.

مثلا واسه ریاضی کنکورای 8سال اخیرو بزن مسلط میشی تا حدودی.

زیست چندتا فصل مهمشو کار کن بخونوتست بزن.ببین خودتم تو چه مباحثی قوی هستی تو اولویت بعدی اونارو بخون.

واسه ادبیات کتابچه های کوچیک هستن انتشارات مهروماه فک کنم معنی لغتشو بخرروزانه دوسه درسشو حفظ کن.واسه قرابت خیلی کار کن بازم یه کتابچه کوچیک دارن پر از شعر و قرابته .حدود7سوال قرابت میاد که خیلی مهمه.

واسه تاریخ ادبیاتم این کتابچه کوچیکو بخر.کلا واسه ادبیات این کتاب کوچولوها عالین واقعا سطحتو بالامیبرن.

اگه سوالی داشتی بپرس ازم.من ورودی 96 پرستاریم.خواستی جوابمو بدی ریپلای کن روپیامم بااون فلشه که زیر پستم هست

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤
از شدنش که میشه. آزادم میتونی بری؟ باید بری سراغ مباحث پرتکرار توکنکور و اونارو اول مسلط بشی. مثل ...

وااای مرسی ازت پارمین عزیز.... اون کتاب چه ها رو دارم همشونو .... حتما نکته هایی ک گفتی رو اجرا میکنم... رو بعضی از مباحث مهم زیست قبلا کار کردم.... متاسفانه امید ندارم😕 بازم مرسی بابت نکته هایی ک گفتی عزیزم😊😊

وااای مرسی ازت پارمین عزیز.... اون کتاب چه ها رو دارم همشونو .... حتما نکته هایی ک گفتی رو اجرا میکن ...

تو هرشرایطی که هستی پرقدرت و باامیدواری بخون.

من خودم پشت کنکور بودم اطلاعاتم زیاده😁کتابچه ها خیلی بدردت میخورن من باهمینا ادبیاتمو 60زدم.یعنی اون قسمت آرایه های ادبی رو نزدم چون کار نکرده بودم اگه بتونی کار کنی بعضی از آرایه هارو که بیشتر هرسال میاد عالیه چون ضریب ادبیات بالاس.

موفق باشی عزیزم💞

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤