خورشت مرغ درست کردم بعد زرد چوبه پیدا نکردم نریختن اول مرغ را با روغن و پیاز تفت دادم ۳ دقیقه بعد رب ونمک زدم آب ریختم الان اب مرغ اوکیه سیب زمینی زدم آب لیمو بعداً میزنم فقط مرغم سفیده پخته شده ولی قرمز نیس چیکار کنم..؟؟
اهان خونه مادرشوهرتی ای بابا از دست این مادرشوهرای بدجنس ک هی از عروسای مظلوم کار میکشن خدا از این مادرشوهرا نگذره خواهر خب ولی بازم بنظرم غذا از بیرون سفارش بده تا دیگه دفعه اخرشون باشه ک مهمون دعوت کنن واز عروس مظلوم ک شما باشی کار بشن اونم تنهایی حالا اگه ایندفعه هم غذا رو درست کردی دیگه قبول نکنی تنهایی بری خونشون وایسی غذا درست کردن والا پس خواهرشوهرت و مادرشوهرت کدوم گوری هستن ک بیان کمکت کن اخه
لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.
یکم روغن بزن به تابه یه قاشق رب رو توش تفت بده بعد مرغا رو بدون آب فقط مرغا رو توش سرخ کن عالی میشه دوباره برش دار بزارش تو آب مرغ اب مرغم روش بده که مزه ی رب نده
فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج