وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
من یکساله با یه نفرم بخاطر اخلاقای بدم همش باعث دعوا میشم قبلا یه بار با هم بحث کردیم و تقریبا کات کردیم ولی بعد سه روز من بهش پیام دادم و دوباره اشتی کردیم تا اینکه سه روز پیش من حرفای بدی بهش زدم که اون لحظه حواسم نبود بعد کات الانمون خیلی جدی جدی اتفاق افتاد الان فهمیدم و درک کردم که باید رو اخلاقم کار کنم و دویت دارم برگرده هنوز بهش پیام ندادم روم نمیشه باید چکار کنم؟!
قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂
من یکساله با یه نفرم بخاطر اخلاقای بدم همش باعث دعوا میشم قبلا یه بار با هم بحث کردیم و تقریبا کات کردیم ولی بعد سه روز من بهش پیام دادم و دوباره اشتی کردیم تا اینکه سه روز پیش من حرفای بدی بهش زدم که اون لحظه حواسم نبود بعد کات الانمون خیلی جدی جدی اتفاق افتاد الان فهمیدم و درک کردم که باید رو اخلاقم کار کنم و دویت دارم برگرده هنوز بهش پیام ندادم روم نمیشه باید چکار کنم؟!
نمیشه چون من اول بلاکش کردم بعد از یع پیجم انفالوش کردم الان اون منو کامل از دو تا پیجم انفالو کرده و از همه جا بلاکم کارش هم تو شهر نیست😟 میشه گفت یه گند تمام عیار زدم لعنت بهم کاش من خفه خون می گرفتم