2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدم بگو

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

جانمممم😎

من یکساله با یه نفرم بخاطر اخلاقای بدم همش باعث دعوا میشم قبلا یه بار با هم بحث کردیم و تقریبا کات کردیم ولی بعد سه روز من بهش پیام دادم و دوباره اشتی کردیم تا اینکه سه روز پیش من حرفای بدی بهش زدم که اون لحظه حواسم نبود بعد کات الانمون خیلی جدی جدی اتفاق افتاد الان فهمیدم و درک کردم که باید رو اخلاقم کار کنم و دویت دارم برگرده هنوز بهش پیام ندادم روم نمیشه باید چکار کنم؟!

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂
اومدم بگو

من یکساله با یه نفرم بخاطر اخلاقای بدم همش باعث دعوا میشم قبلا یه بار با هم بحث کردیم و تقریبا کات کردیم ولی بعد سه روز من بهش پیام دادم و دوباره اشتی کردیم تا اینکه سه روز پیش من حرفای بدی بهش زدم که اون لحظه حواسم نبود بعد کات الانمون خیلی جدی جدی اتفاق افتاد الان فهمیدم و درک کردم که باید رو اخلاقم کار کنم و دویت دارم برگرده هنوز بهش پیام ندادم روم نمیشه باید چکار کنم؟!

چی

من یکساله با یه نفرم بخاطر اخلاقای بدم همش باعث دعوا میشم قبلا یه بار با هم بحث کردیم و تقریبا کات ک ...

میدونم مقصر بودی ولی مردا پرو هستن الان بهش پیام مستقبم بدی هوا برش میداره 

غیر مستقیم خودتو بهش نشون بده مثلا استوری بزار یا برو محل کارش رد شو از جلوش دوست داشته باشه خودش میاد

میدونم مقصر بودی ولی مردا پرو هستن الان بهش پیام مستقبم بدی هوا برش میداره غیر مستقیم خودتو بهش نشون ...

نمیشه چون من اول بلاکش کردم بعد از یع پیجم انفالوش کردم الان اون منو کامل از دو تا پیجم انفالو کرده و از همه جا بلاکم کارش هم تو شهر نیست😟 میشه گفت یه گند تمام عیار زدم لعنت بهم کاش من خفه خون می گرفتم

میدونم مقصر بودی ولی مردا پرو هستن الان بهش پیام مستقبم بدی هوا برش میداره غیر مستقیم خودتو بهش نشون ...

تنها راهم پیامک و تماسه که امتحان نکردم ببینم بلاکم یا نه

اول باید خودت رو درست کنی باید مشاور بری شاید بعدش اصلا این رو نخواستی

میدونم خیلی زودرنج و حساس و کم ظرفیتم ولی اون پسر واقعا خوب بود