حالم بهم خورد گذاشته بودم توی حیاط ، رفتم دیدم روی لواشک ها یه عالمه مگس نشسته ، اصلا مگس نداشتیم امروز دیدم تعجب کردم این همه زحمت کشیدم پوستم کنده شد تا لواشک درست کنم آخرش هم شد این الان باید همه رو بندازم سطل آشغال اعصابم خیلی خورد شده
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
مگس ها ممکنه ریده باشند رو لواشک ها یا تخم گذاشته باشند رو لواشک ها فکر نکنم با شستن لواشک ها مشکل حل شه
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
خواهش میکنم الان چون هواسرد شده شاید دیرتر خشک بشند روشون هم بکشی کپک میزنه بهترین کار همونه کامل خشک شدند بشوری تو خونه دوباره خشکشون کنی
تو دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞