پارسال پسر منم اول بود.از این ور اونور میشنیدم که زیاد مراقب بچه ها نیستن و ضعف مدیریت داره با اینکه ساختمون نوساز و اختصاصی و غیر دولتی بود. یکی از بچه ها عینکشو شکستن مامانش روزای اول درش آورد بچه رو. من اشتباه کردم تا آخر سال صبر کردم معلم بیشعور چون مدیریت بالاسرش نبود هر بلایی آورد سرمون خدا ازش نگذره
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
پارسال پسر منم اول بود.از این ور اونور میشنیدم که زیاد مراقب بچه ها نیستن و ضعف مدیریت داره با اینکه ...
حلا برعکس نوه من مدرسه غیر انتفاعی معلماشون مثل مادر بودن براشون البته نوه منم درسخون و با ادبه اذیت نمیکنه امسال کلاس چهارم هستش چون مدرسه الان که دختر جای دیگه خونه گرفته حاضر نیست ازاونجا پسرش رو بیاره بیرون با اینکه خیلی دور شده به خونشونوهرروز میبره و میاره چون به سرویس اطمینان نمیکنه
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
حلا برعکس نوه من مدرسه غیر انتفاعی معلماشون مثل مادر بودن براشون البته نوه منم درسخون و با ادبه اذیت ...
منم امسال بردم یه مدرسه ای که مراقبتشون بیشتره. به اولیام احترام میذارن. اون مدرسه دیگه نوبر بود خیلی ها در آوردن بچه شون رو.درستشم همینه معلم باید مثل مادر شاگرداشو دوست داشته باشه وگرنه هم خودش اذیت میشه هم بچه ها اما معلم ما مثل نامادری بود