2777
2789

سلام عزیزان 

اگه جراح بینی خوب تو شیراز سراغ دارین بهم معرفی کنین 

که کار جراحی بینی های گوشتی رو انجام بده 

خیلی گرون هم نباشه😅😅چون از یه شهر دیگم یمدت باید بخاطر عمل بینی شیراز بمونم یکم برام سخته

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌
شیراز کلا شهر گرونیه یعنی دیگه ۸۰ ۹۰ به بالا توقع داشته باش ولی به نظرم برو تهران چون شیراز برای کاش ...

تهران اگه دکتر خوب بخاد عمل کنه صد تومنو باید در نظر بگیره ولی رشت با پنجاه شصت تومن هم دکتر خوب پیدا میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیراز کلا شهر گرونیه یعنی دیگه ۸۰ ۹۰ به بالا توقع داشته باش ولی به نظرم برو تهران چون شیراز برای کاش ...

مرسی عزیزم 

خودم هم یه دکتر خوب تهران پیدا کردم ولی چون شیراز بهمون نزدیکتره گفتم شاید شیراز هم دکتر خوب داشته باشع ولی راست میگی نباید ریسک کنم

تهران اگه دکتر خوب بخاد عمل کنه صد تومنو باید در نظر بگیره ولی رشت با پنجاه شصت تومن هم دکتر خوب پید ...

شما رشت دکتر خوب سراغ دارین؟

تا حدود ۷۰ تومن باشه

شما رشت دکتر خوب سراغ دارین؟تا حدود ۷۰ تومن باشه

من دوستام پیش دکتر اق ساقلو عمل کردن خیلی بینیشون خوب شده بیمارستان عمل میکنه کلا۳۸تومن.من خودم دکتر عبدی نوبت گرفتم سبک کاراش دوسدارم.روحی هم پنج شیش تا از دوستام عمل کردن قشنگ شده ۷۰تومن میگیره.عبدی شصت تومن.باید ببینی سبک کدومو دوسداری چون هر دکتری ی سبکی داره

من دوستام پیش دکتر اق ساقلو عمل کردن خیلی بینیشون خوب شده بیمارستان عمل میکنه کلا۳۸تومن.من خودم دکتر ...

عزیزدلم ممنونم .اسم دکترا رو سرچ میکنم ببینم اینستا دارن یا نه

من دوستام پیش دکتر اق ساقلو عمل کردن خیلی بینیشون خوب شده بیمارستان عمل میکنه کلا۳۸تومن.من خودم دکتر ...

از نوبت گرفتن تا وقت عمل چقد زمان میبره؟

گرون ترین دکتر شیراز پوستچیه ولی همه مدل دماغی هم قبول نمیکنه پارسال یادمه میگفتن ۱۶۰ میگیره

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

گرون ترین دکتر شیراز پوستچیه ولی همه مدل دماغی هم قبول نمیکنه پارسال یادمه میگفتن ۱۶۰ میگیره

خیلی هزینش برام زیاده🥲🥲