2777
2789
عنوان

ببین چیشده 😅

179 بازدید | 19 پست

دوس پسری ک با ی دختر یکسال تو رابطست و بخاطر اینکه از ی دختر دیگه خوشش میاد اون دختر اولی و ترک میکنه و بلافاصله وارد ارتباط میشه بعد دو هفته البته بشدت با هم مشکل داشتن این ب کنار حالا بادختر دومیه نه ماه توی ارتباط بوده و کلی فاز عاشقی برمیداره و دختر اولی همش پیگیر این رابطست ی طوری بزنه کنار اون دختر و و بعد نه ماه تلاش بالاخره موفق میشه و دوباره پسره برمیگرده ب رابطه قبلش این پسر ارزش اینو داره برشگردونی یا نه ؟ صرفا چون موقعیت داره و میلیاردره وسرشناس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا آدم یه بار زندگی میکنه قراره اینجوری زندگی کنه؟ میلیاردره که میلیارده من باشم با خودم کنار ن ...

خیلی سختمه چکار کنم انتقاممو بگیرم خیلی حالم بده ب نظرت ب این دختر متعهد میمونه ؟ اخه دختره بشدت با سیاست و اهل دعاست 

ب نظرت دیگه پایبند میمونه ب اون دختره یا اونم ی جا ول میکنه دختره خیلی اهل دعاست و با سیاست 😔چطور ب ...

پیگیر ضربه زدن نباش هرچه دورتر باشی بردی 

فردا فکر کن ازدواج کنن این آدم زن دوم داشته باشه

پیگیر ضربه زدن نباش هرچه دورتر باشی بردی فردا فکر کن ازدواج کنن این آدم زن دوم داشته باشه

منو پسره ی جایی هستیم ک سه سال قراره همو ببینیم تو هفته اقلا سه بار همو میبینیم اما دختره نیستش تو اون لوکیشن چکار کنم پسره پشیمون شه یا حرص بخوره

خیلی دختره با سیاست و بلاست و اهل دعا و طلسم چکار کنم 😭😭😭انتقاممو چطور بگیرم

بسپرش ب خدا ولش کن پسره هوله ارزش نداره عزیزم 

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

بسپرش ب خدا ولش کن پسره هوله ارزش نداره عزیزم

والا اوایل خوب بود دیگه از یجا ب بعد کافه میرفتیم ی دختر توش بود من کنارش بودم اون با چشم میخوردش ب نظرت متعهد میمونه ب دختره ؟

والا اوایل خوب بود دیگه از یجا ب بعد کافه میرفتیم ی دختر توش بود من کنارش بودم اون با چشم میخوردش ب ...

ن معلومه ک نمیمونه

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃