2777
2789
عنوان

فسقلی من مدرسه رفته😇

490 بازدید | 52 پست

دختر قشنگ مامان امروز اولین روز مدرسه رفتنت بود

(وای چشمام اشکی شد🥹)

بااینکه دیروز جشن شکوفه ها بود ولی امروز یه مزه ی دیگه داره،از امروز رسما دیگه دانش آموز شدی😍

قربونت برم من انقدر جلوی خودم رو گرفتم اشکام در نیاد،عینک میزدم که مثلا آفتاب اذیت میکنه ولی چشمام همش اشکی میشد.

بااینکه عادت داده بودمت که مستقل بار بیایی و خیلی وابسته من نباشی،ولی من خیلی وابسته ات بودم وقتی اومدم خونه و دیدم تلوزیون خاموش و تو خونه نیستی 

دلم گرفت

ولی خب دیگه داری کم کم بزرگ میشی دیگه به قول خودت دکتر نمیخای بشی دندون پزشکی میخای بشی😂😂😂 

جیدر ماماش😘

یاد روز تولدت افتادم فسقلی ۲ ونیم کیلو بودی کلا😂😂😂

بزور واست لباس پیدا میکردیم🤣

واقعا زود گذشت بااینکه سعی کردم از تک تک لحظه های بچگی لذت ببرم ولی فکر نمی‌کردم انقدر زود بگذره 

قربون ذوق کردنات برم که با سرود ملی که صف میخوندن هم میرقصیدی😅

این تاپیک صرفا برای یادگاری است و هیچ ارزش و اعتبار دیگری ندارد.🤭🤭🤭

ای جااان دلم خدا حفظش کنه چقدر ذوق کردم با این تاپیک 

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان قربون صدقه اش میری،  دوماه دیگه حالت دیدنیه. 🤐👀😂😂😂😂

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ان شالله ذوق روپوش سفید پوشیدنش😊💜

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ای خدا 🥺

اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

منم بعضی شدم که 🥹

انشاءالله بچه هامون موفق باشن 💚

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤