2777
2789

من ثبت نام کردم پرسیدم گفت حدود 5الی 6 تومن درنظر بگیرید

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

منم لایک کنین 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا شهریه داریم ثابت و متغیر 

من ورودی ۱۴۰۱ بودم ثابت ۳۵۰ بود اما متغیر اخرین بار ۸ واحد ۳ میلیون شد

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
دوتا شهریه داریم ثابت و متغیر من ورودی ۱۴۰۱ بودم ثابت ۳۵۰ بود اما متغیر اخرین بار ۸ واحد ۳ میلیون شد

من ثابت و متغیر متوجه نمیشم پایان هر ترم چند میلیون می دید؟

چند واحد برداشتید؟

فعلا پیش ثبت نام انتخاب واحد نشده

هزینه ثابت 1و800 گفت با شهریه متغیر حدود 5 الی 6 میشه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
فعلا پیش ثبت نام انتخاب واحد نشدههزینه ثابت 1و800 گفت با شهریه متغیر حدود 5 الی 6 میشه

اخه ثبت نام فقط ۱۰۰ هزار تومنه  زمان انتخاب واحد هزینه گرفته میشه

من ثابت و متغیر متوجه نمیشم پایان هر ترم چند میلیون می دید؟

هزینه ورودی ها فرق داره 

همه دانشگاه ها دوتا شهریه دارن یکی شهربه ثابت یکیم براساس تعداد واحدها ک جمع کلش حدود 6 تومن میشه

اخه ثبت نام فقط ۱۰۰ هزار تومنه زمان انتخاب واحد هزینه گرفته میشه

آره

هزینه ورودی ها فرق داره همه دانشگاه ها دوتا شهریه دارن یکی شهربه ثابت یکیم براساس تعداد واحدها ک جمع ...

من امسال ورودی جدیدم ترم یک به نظرتون چقدر میشه؟