2777
2789

چند بار تو کیف و گوشه های خونه تیکه های تریاک پیدا کردم بهش گفتم میگه آشغاله فکر‌ میکنه سر در نمیارم. مطمئنم چند ساله مصرف داره اوایل ازدواج هم یه سری قرص ترک اعتیاد تو کیفش پیدا کردم که پیگیرش نشدم.

الان من هیچ مشکلی تو زندگیم ندارم به من و بچه هام میرسه اخلاقشم حرف نداره اصلا تو فاز خماری و نئشگی نمیره به خودش و خورد و خوراکشم میرسه تو ظاهر اصلا نشون نمیده. کارش فنیه به شدت سنگینه اوایل ازدواج خیلی بدن درد داشت مدام مسکن میخورد.حس میکنم بخاطر همینم رو آورده به تریاک 

حالا موندم با این اوضاع و با دوتا بچه به رو خودم نیارم و زندگیمو کنم یا پیگیرش بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به روی خودت نیارچون بدتر پرو میشه جلوت میکشهخودش باید بخواد تا ترک کنهاگه پدر و همسر خوبی هست به هیچ ...

اخه حس میکنم خودشم دوست نداره ترک کنه چون منو میشناسه من آدم همراهیم میدونه اگه کمک بخواد کم نمیزارم. ولی میگم بخاطر کارش که جوشکاریه خیلی بدنش کم میاره تازه جوشکار آرگونم هست با دستگاه های سنگین کار میکنه خیلی فرسایشیه شغلش یا باید مسکن بخوره یا اینو مصرف کنه

اینو تریاک نابود نمیکنه . اون کارش خرابش میکنه. کارش چیه ؟ بار سنگین حمل می‌کنه؟

جوشکار آرگونه.صبح تا شب سرپا پای دستگاهه هم دستگاهش به شدت سنگینه هم جوش‌هایی که میزنه ابعاد خیلی بزرگ و وزن زیاد داره باید مدام جابجا کنه