2777
2789

یه کمی منطقی باشید....انقدر تو فاز فیلم های عاشقانه و فانتزی نباشید....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ماهایی ک برامون جنگیدن ته زندگی هامون اینه وای ب حال اونی ک بدون یکم سخت گیری رفته باشه سر زندگی 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهایی ک برامون جنگیدن ته زندگی هامون اینه وای ب حال اونی ک بدون یکم سخت گیری رفته باشه سر زندگی

اصلا انسان ها باید دیدشون رو به زندگی عوض کنن چه مشترک چه غیر مشترک

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ک ایندمون تامین باشه ک بفهمیم قرار نیست زود ولمون کنه ک بفهمیم واقعا میخاد مارو

تو این دنیا فقط باید به دو نفر تکیه کنی اول خدا بعدش خودت....

یکی از دلایلی که زنش شدم .برام جنگید 

واین هیلی برام ارزش داشت .جنگیدن به این معنی که آنقدری براش مهم بودم که تمام تلاشش رو کرد که کنارش باشم .و واقعا برام با ارزشه بعد چندین سال ازدواج😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

حالا چی شد اینو عنوان کردی

یه تاپیک دیدم استارتر دنبال جنگنده بود

کلا مرد جماعت یکار باید بکنه همونم نکنه؟ 

باشه نجنگه ما براشون میجنگیم ولی بتمرگه تو خونه حق تحصیل و اشتغال و طلاق و مسکن و حضانت ازش گرفته بشه. روزی سه وعده غذا اماده کنه هروقت خواستیم تمکین کنه 

بچه دار نمیشن جهنم و ضرر خودمون میزاییم میدیم بهشون بزرگ کنن ولی فامیلیش برا ماعه

اینشکلی ما میجنگیم براشون هزینه هاشونم میدیم

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
تو این دنیا فقط باید به دو نفر تکیه کنی اول خدا بعدش خودت....

عزیزم کار ندارم ب اینا باید بخاد مارو خدشو ثابت کنه در زندگی اگ تورو دوستت نداشته باشه باهات بد رفتار میکنه بهت اهمیت نمیده