2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون چشم خوردم⁉️⁉️

98 بازدید | 20 پست

دیشب شیفت بودم خیلی به خودم رسیده بودم همکارام تعریف کردن کلی صبح داشتم از حیاط رد میشدم یهو ی گلدون خیلییی سنگین از بالای ساختمون افتاد دقیقا تا من اومدم رد شم این اتفاق افتاد از کنار پام قشنگ ساییده شد شکست هزار تیکه شد ی سریاشم رفت تو کفشم وای ی سانتی متر اونور تر بودم افتاده بود رو سرم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️چند ماه پیشم اصلا خیلی غیر قابل پیش بینی تصادف کردم ساق پام هر دو تا استخون ش شکست جراحی شدم🤦🏼‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای حالم خیلی بده اخه دیشبم همه همکارام بد نگاه میکردن خانوم بودنا😭😭

حرز صغیر امام جواد بنویس و همراه خودت داشته باش بیرون از خونه

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اره

وای ببین من چند ماه پیشم با موتور ب طور خیلی عجیبی تصادف کردم اونم تازه شب تولد نامزدم اصلا پام یجوری شکست ک عمل شدم پلاتین گذاشتن برام فک کنم خیلی توی چشمم ن؟😭😭🤦🏼‍♀️

وای ببین من چند ماه پیشم با موتور ب طور خیلی عجیبی تصادف کردم اونم تازه شب تولد نامزدم اصلا پام یجور ...

راستش اره. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

وای تو حس ششم داری؟🤦🏼‍♀️چون حس میکنم حرفات راسته

اره . راستش حس کردم هر چی بهت گفتم. البته ب جز حرز امام جواد و ماشاالله لا حول و....

پس گفتی خیلی چشم میخورم اره؟من چرا انقد تو چشمم بنظرت ؟🥲🥺

اره. شاید زیبایی با همون شیک پوش بودنت 

پس گفتی خیلی چشم میخورم اره؟من چرا انقد تو چشمم بنظرت ؟🥲🥺

حسود زیاد اطرافت هست