2777
2789
عنوان

شما به چشم شور اعتقاد دارید⁉️⁉️

150 بازدید | 18 پست

دیشب شیفت بودم خیلی به خودم رسیده بودم همکارام تعریف کردن کلی صبح داشتم از حیاط رد میشدم یهو ی گلدون خیلییی سنگین از بالای ساختمون افتاد دقیقا تا من اومدم رد شم این اتفاق افتاد از کنار پام قشنگ ساییده شد شکست هزار تیکه شد ی سریاشم رفت تو کفشم وای ی سانتی متر اونور تر بودم افتاده بود رو سرم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صددرصدحدیثه از پیامبر که(دور از جون شما)کسایی که تو قبرستونن اگه به صدا بیان،بیشترشون می گن که از چش ...

وای ببین حالم خیلیی بده اخه دیروز ب خودم رسیده بودم همکارای خانمم خیلی نگام کردن ی سریاشونم بدجنسن چند ماه پیشم شب تولد نامزدم تصادف کردم پام ی جوری شکست ک عمل شدم پلاتین گذاشتن الانم فقطططط من کنار این ساختمونه بودم ک گلدون افتاد ازش ینی واقعا چشمم زدن؟😭🤦🏼‍♀️

دور از جونت ولی بنظرت چرد این همه مرگ جوونا زیاد و راحت شده. شدیدا اعتقاد دادم و تا میوتونی سوره فلق ...

ببین شاید باورت نشه ولی بین این همه آدم فقط من بودم ک داشتم از کنار اون ساختمون رد میشدم و تاااا من رد شدم دقیقاااا همونجایی ک بودم افتاددد پامو خراش داد قشنگ هزار تیکه شد تیکه هاش رفت تو صندلم😭🤦🏼‍♀️همه اومدن گفتن صدقه بده من چند ماه پیشم شب تولد نامزدم تصادف کردم دقیقا همون شبم پام ی جوری شکست ک عمل شدم پلاتین گذاشتن همه این اتفاق هام بعد اومدن از شیفت و اومدن از پیش همکارام بوده خیلی تو چشمم نه؟😭🤦🏼‍♀️میگن گلدون لق شده بوده ولی اخه خیلیی عجیب بود

وای ببین حالم خیلیی بده اخه دیروز ب خودم رسیده بودم همکارای خانمم خیلی نگام کردن ی سریاشونم بدجنسن چ ...

به شدت موافقم چون دیدم در لحظه باعث تریدگی موتور سوختن ماکروفر تصادف وحتی مرگ اطرافیان به شکل خیلی بدی شدن الله اکبر 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

ببین شاید باورت نشه ولی بین این همه آدم فقط من بودم ک داشتم از کنار اون ساختمون رد میشدم و تاااا من ...

متوجهم چی میگی. صدقه زیاد بده و زمانی کهپیش همکاراتی فلق بخون. پادزهره 

آره

ببین دقیقا تا من از کنار ساختمون رد شدم گلدونی که اصلا به ساختمون چسبیده بود از اینا ک دکوری ان قشنگ جدا شد افتاد از کنار پای من رد شد پامو خراش داد هزار تیکه شد همه اومدن گفتن صدقه بده دیشب تو شیفت همکارام چشم زدن ینی؟😭😭

اسی قضا بلا بوده که از سرت رفع شده حتما صدقه بده

جدی چشم خوردم پس؟ اخههه خیلیی عجیبه اون گلدون محکمی ک چسبیده ب ساختمون کنده بشه یهووو تا من میام رد شم بیفتههه ببین فقط هم من اونجا بودم😭🤦🏼‍♀️

بله اعتقاد دارم بدجور

اخه خیلی عجیبه چرا تا من رد شدم همچین گلدونی سنگینی ک چسبیده بود ب ساختمون از ساختمون کنده شد دقیقاااا از دو میلی متری کله من رد شد خورد ب پام هزار تیکه شد😭😭😭