2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

159 بازدید | 11 پست

سلام

من بعد از این اینکه از یه جمعی اومدم بیرون مدام خودخوری میکنم و همش پیش خودم میگم چرا این حرفو زدم؟ 

چرا طرف این حرفو به من زد واکنش نشون ندادم؟ 

و حالم بد میشه ولی در مقابل

اگه حرف نزنم و سکوت کنم حالم خیلی خوبه 

برای مثال پریروز رفتم کلینیک یه نفر اومد سفارشی بود زودتر رفت تو مطب دیگه اینقدر ناراحت شدم و (اینم بگم استرس که میگیرم بیشتر حرف میزنم و دوست دارم تایید بشم) خلاصه خیلی تو مطب علاف شدم دوساعت اونجا بودم دقیقا، و با اطرافیان زن صحبت می‌کردم حتی شماره یه خانم رو گرفتم  دوستم اونجا کار میکنه اومد تو با اونم حرف زدم. 

حالا دوروزه دارم دیوونه میشم میگم چرا با این و اون حرف زدم الان چجوری قضاوتم میکنن ؟اینقد خودخوری کردم که حد نداره.. 

اینم بگم کسی نیست که باهاش حرف بزنم مامانم همیشه تحقیرم میکنه ،همسرم پسرخالمه تا میام حرف بزنم مدام ازم ایراد میگیره و مسخرم میکنه و اینم بگم مادرم بیشتر وقتا جلوی شوهرم مسخرم میکنه.. اگه کسی میتونه راهنماییم کنه یه مدتی افسردگی داشتم قرص مصرف کردم دیگه خود دکتر قطع کرد الانم رفتم دکتر برام قرص نوشت یه روزم خوردم ولی دیگه نخوردم

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم؟

چندتا روش هست اما باید در کنارش دکتر دارو هم بگه مثلا روش فرشته ی نگهبان هر بار این فکرا سراغت اومد چندتا جمله باید فرشته بهت بگه تو ذهنت فرشته ی نگهبان و مهربانت رو تصور کن که میگه تو انسانی اجازه داری اشتباه عمل کنی اشتباه صحبت کنی تو حق داری تو خوبی و این ها از خوبیات کم نمیکنه وووو

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

مثل منی،فکر میکنم زیادی داری ب خودت سخت میگیری چه اشکال و ایرادی داره با دونفرم حالا حرف زدی چی شده مگه،،اگه خوشت نمیاد از این کار کم کم سعی کن خودتو بیشتر کنترل کنی خودتو با گوشیت سرگرم کن تا نخوای صحبت کنی

مثل منی،فکر میکنم زیادی داری ب خودت سخت میگیری چه اشکال و ایرادی داره با دونفرم حالا حرف زدی چی شده ...

اول خودمو با گوشی سرگرم کردم بعد که دیدم اینجوری پارتی بازی می‌کنن حرصم گرفت و با اطرافیان حرف زدم و به اونا هم گفتم که اینا پارتی داشتند جلوی چشم خودم با صدای بلند با گوشی حرف می‌زدند شنیدم که گفتند سفارشی هستیم و اینقدر معطل کردند که دونفر حالشون بد شد بردشون اورژانس همونجا 

من

خیلی ناراحت شدم برای یکیشون آب آوردم

یکی مشکل تیروئید داشت راهنماییش کردم

ولی مدام با خودم میگه آخه زن حسابی چرا با این و اون حرف زدی؟ 

همین دوستم قرار بود برام یکاری کنه هی منو پیچوند منم سوال برای اون کار داشتم از این پرسیدم هی با خودم میگم چرا؟ 

ببخشید ولی چ خانواده بیشعوری دارید

مادرم اگه کمی با من مهربون بود من الان اینقد ذلیل نبودم 

الان بازیچه دست شوهرم هستم دیشب بهش میگم چرا هی منو مسخره میکنی و تحقیرم میکنی 

میگه کِیف میده 

حالم بد شد فهمیدم فایده ای نداره 

منم مدام تو لاک خودمم تا بایکی هم حرف میزنم میگم نکنه مسخرم کنه.. نکنه فلان نکنه بیسار

بخدا حالم جوری بده که فک میکنم همه میخوان بهم ضربه بزنن 

کاربر amir 136 خجالت بکش به عمت درخواست دوستی بده

تو مرد نیستی تا یه زنی رو  میبینی که از همه ضرب خورده به فکر سو استفاده میفتی تو نه تنها مرد نیستی بلکه آدمم نیستی

چندتا روش هست اما باید در کنارش دکتر دارو هم بگه مثلا روش فرشته ی نگهبان هر بار این فکرا سراغت اومد ...

عزیزم بقیه روش ها رو  هم توضیح میدی