2777
2789

یادتونه؟هنوزم مده؟ 

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوزم میزارن

باز این برام قابل تحمل تره تااینایی ک عکس کادو میزارن یا رستوران میرن میزارن تگ میکنن و تشکرمیکنن!!!!دلم میخواد بگم داداش لالی همونجا تشکر کن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

یه بار هم انجام ندادم

البته یکبار ینفر خیلی شرورانه بهم تبریک گفت اونو استوری کردم.

یعنی گفت یکسال از عمرت کمتر شد و ما راحت شدیم. یچیزی توی این مایه ها

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

من هیچ وقت نه از غذا نه از مسافرت استوری نداشتم هیچ وقت با استوری به کسی طعنه و کنایه نزدم نمی دونم ...

شما خیلی با شخصیتی 😗منم دوس ندارم خیلیا فکر میکنن مثلا ما غذا نمیخوریم شوهرم دوسم نداره ما شاد نیستم ولی ب درک😆😆

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

همین چندروز پیش مامانم اینکارو کرد تولدش بود😂😂

عزیزم تولدش مبارک

تولد منم امروزه یادم افتاد ب قدیما 

تا حالا ی بارم استوری هیچ جا نذاشتم😂کلا بی حاشیه

منم اهل استوری نیستم کلا اهل جار زدن نیستم

یبار از یکی ناراحت بودم اومدم تو استوری بهش تیکه بندازم اینجا تاپیک زدم کاربرا گفتن خزه اینکارو نکن منم نزاشتم