2777
2789

نظر خاصی ندارم .

ولی حسی دارم بهشون که میگه این آدم نمیتونه بهم ضربه بزنه و آدم خوبیه.

ولی نسبت به آدمهایی که مدام پشت دیگران غیبت میکنند و الکی خنده های بلندوپی در پی دارند اصلا حس خوبی ندارم و بدم میاد ازشون میترسم که بهم آسیب بزنند بخاطرهمین ازشون فاصله میگیرم

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کل ۹۰ درصد آدما شعور درستی ندارن خیلی نگران افکار و رفتاراشون نباش

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خیلی امضات حقه

و جدی. خیلی سعی کردم همه رو راضی نگه دارم. حوصله بحث نداشتم و کوتاه اومدم و در مقابل رفتارهای زشت دیگران به استرس گرفتم ولی الان تو این سن فهمیدم درستش اینه هرجا حال نکردی طرف رو قهوه‌ای کنی. اتفاقا خوشحالم میشن میگن چه آدم باحالیه احترامت هم صدبرابر میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.