همکاران مورد اعتمادم بهم خبر رسوندن ک این معاون پشت سرت بدگویی میکنه . ب دروغ در موردم حرف میزنه ک منو پیش بقیه بد جلوه بده . ازوقتی معاون شده فک و فامیلاشو با پارتی اورده اداره . انگار میخواد جا باز کنه برای بقیه فامیلاش. حتس منابع انسانی مون هم بهم گفت این میاد اینجا از تو بد میگه . گفته کار نمیکنی . همش از اتاق بیرون میری. در حالیکه همش دروغه و هیچ کس تو اداره ب اندازه من کار نمیکنه. مردمم منو شناختن و تو اداره هر مشکلی داشته باشن میان اتاق من راهنماییشون کنم . گره کار مردمو همیشه من باز کردم . کلا اولویتم تو کار مردم بوده . همیشه همه پرونده ها رو همون لحظه انجام میدم و اصلا ب کسی وقت بعدی تعیین نمیکنم . خیلی ام تو کارم سریع هستم . بعد هر کسی میره اتاق معاون باهم درگیر میشن مردم فحشش میکشن . در ضمن اطلاعات این اقا هم خیلی کمه و اصلا از مسائل تو اداره سر در نمیاره . با پارتی اومده و معاون شده . .حالا من دیگه محلش نمیزارم . نمیدونه من فهمیدم پشت سرم بد میگه .
منم اصلا نه سلام میدم ن نگاهش میکنم .اصلا از پیشش رد میشم انگار نمیبینمش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر اینجا ایرانه.کجا شایسته سالاری بوده که تو اداره شما باشه؟
میدونم برای همین از اینجا دارم انصراف میدم . اصلا برام قابل تحمل نیس رفتاراشون . ب خدا دانشگاه بودم بچه های کلاس تو سن ۱۸ سالگی ، صد هیچ از نظر شعور از همکارای الانم بالاتر بودن دیگه سواد ک بماند .