2777
2789

همکاران مورد اعتمادم بهم خبر رسوندن ک این معاون پشت سرت بدگویی میکنه . ب دروغ در موردم حرف میزنه ک منو پیش بقیه بد جلوه بده ‌. ازوقتی معاون شده فک و فامیلاشو با پارتی اورده اداره ‌ . انگار میخواد جا باز کنه برای بقیه فامیلاش.  حتس منابع انسانی مون هم بهم گفت این میاد اینجا از تو بد میگه ‌. گفته کار نمیکنی . همش از اتاق بیرون میری. در حالیکه همش دروغه و هیچ کس تو اداره ب اندازه من کار نمیکنه‌. مردمم منو شناختن و تو اداره هر مشکلی داشته باشن میان اتاق من راهنماییشون کنم . گره کار مردمو همیشه من باز کردم . کلا اولویتم تو کار مردم بوده . همیشه همه پرونده ها رو همون لحظه انجام میدم و اصلا ب کسی وقت بعدی تعیین نمیکنم .  خیلی ام تو کارم سریع هستم . بعد هر کسی میره اتاق معاون باهم درگیر میشن مردم فحشش میکشن . در ضمن اطلاعات این اقا هم خیلی کمه و اصلا از مسائل تو اداره سر در نمیاره . با پارتی اومده و معاون شده . .حالا من دیگه محلش نمیزارم . نمیدونه من فهمیدم پشت سرم بد میگه . 

منم اصلا نه سلام میدم ن نگاهش میکنم .اصلا از پیشش رد میشم انگار نمیبینمش 

به نظرم یه سلام ساده بکن ولی کاری اش نداشته باشن. سلام نکردن تو محل کار وجهه خوبی نداره 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال شر نباش.دستی رو که نمیتونی قطع کنی ببوس.میبینه خرش میره چرا دشمن تراشی کنی؟

نمیبینمش ک . تو میدان دیدم نیس انگار 😂. هنوزم داره کولی بازی در میاره . مث ... همش از در اتاق منو میپایه دنبال اتو میگرده بره حرف بزنه 

سلام ساده و بدون احساس بده 

این نشون میده دنبال حاشیه نیستی و مودبی 

منم با کسی که پشت سرم حرف زده بود همین کارو کردم ..... چنان سرد بودم که یخ میزد .... بعد اومد  ازم عذر خواهی کرد و  اخلاقش به کلی تغییر کرد 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

دنبال شر نباش.دستی رو که نمیتونی قطع کنی ببوس.میبینه خرش میره چرا دشمن تراشی کنی؟

با این اطلاعات شغلی ک داره ارتقام نمیبینه از ساده ترین مسائل ادارمونم بی اطلاعه . کلا مردمو اشتباه راهتمایی میکنه هیچی بلد نیس هیچی

دختر اینجا ایرانه.کجا شایسته سالاری بوده که تو اداره شما باشه؟

میدونم برای همین از اینجا دارم انصراف میدم . اصلا برام قابل تحمل نیس رفتاراشون . ب خدا دانشگاه بودم بچه های کلاس تو سن ۱۸ سالگی ، صد هیچ از نظر شعور از همکارای الانم بالاتر بودن دیگه سواد ک بماند .