بناناز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 815 عنوان خوابم نمیبره 78 بازدید | 11 پست ساعت پنج و نیم بیدار شدم نامزدمو بیدار کردم بره سر کارحالا خودم خوابم نمیبره از اون موقع بیدارملعنت به خوابی که بپره 🤧💔🤦🏻♀️ 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠 1404/07/01 | 06:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhaghighi عضویت: 1404/01/12 تعداد پست: 853 دیگه نباید بخوابی تا چرخه خواب بهم نریزه. شب به راحتی بدون افکار نشخوار گونه خوابت میبره. روانشناس
بناناز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 815 عقد کردین؟ نه عزیزمبهش زنگ زدم 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠
بناناز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 815 دیگه نباید بخوابی تا چرخه خواب بهم نریزه. شب به راحتی بدون افکار نشخوار گونه خوابت میبره. اره البته اینم هستخودم متوجه شدم چند روزه دارم زود بیدار میشم سر شبم خواب میاد سراغم 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠
حنانه1359 عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 1639 نه عزیزمبهش زنگ زدم انشاالله خوشبخت بشین، زودتر عقد کنین و تشکیل خانواده بدین، انشالله بعد عروسی میگم بهتر از قرص خواب برای زن چی هست؟
mhaghighi عضویت: 1404/01/12 تعداد پست: 853 اره البته اینم هستخودم متوجه شدم چند روزه دارم زود بیدار میشم سر شبم خواب میاد سراغم خوب چرخه ای شده. بهمش نزن. خواب خوب شرط اول سلامت روان است. روانشناس
بناناز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 815 انشاالله خوشبخت بشین، زودتر عقد کنین و تشکیل خانواده بدین، انشالله بعد عروسی میگم بهتر از قرص خواب ب ... ان شاالله عزیزم ممنون همچنین شمانمیشه از الان بگی؟ 🤧😂 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠
بناناز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 815 خوب چرخه ای شده. بهمش نزن. خواب خوب شرط اول سلامت روان است. بله درستهممنون 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠
حنانه1359 عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 1639 ان شاالله عزیزم ممنون همچنین شمانمیشه از الان بگی؟ 🤧😂 عزیزم بدآموزی داره، انشالله بعد عروسی هر وقت نیاز شد و بیخوابی گرفتی یه رابطه خدب و یه غسل چنان خواب آوره که تا8ساعت راحت میویری میخابی، بیخوابی خودم را اینطور درمان کردم
بناناز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 815 عزیزم بدآموزی داره، انشالله بعد عروسی هر وقت نیاز شد و بیخوابی گرفتی یه رابطه خدب و یه غسل چنان خواب ... اها شک کردم اتفاقا 😁😂غسل بعد خواب باشه بهتره یا همون قبل خواب؟ 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠
حنانه1359 عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 1639 اها شک کردم اتفاقا 😁😂غسل بعد خواب باشه بهتره یا همون قبل خواب؟ غسل برای انجام فرایض دینیه، اگه قبل خواب باشه، خوابت عمیقتر میشه، غسل بلافاصله بعد همبستری لذتبخشه