2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریلکس باش عزیزدلم ارامش تو باعث ارامش دختر گلتم میشه

امسالم مثل هرسال اما خانوم تر شده ‌و عاقل تر با قوانین مدرسه هم آشنا هست❤️

انشاالله امسال براش پر از موفقیت باشه

چرا مگه چیه؟ انشالله که خیره بد به دلت راه نده.

معلمش همه میگن هیچی بلد نیست نمیدونم راست یادروغ توروستایم همین ی مدرسه امکان جابجایم نیست

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
کلاس سوم اسون ترین و باحال ترین سال تحصیلیه

مشکل معلمشه  همه بدشومیگن میگن خوب درس نمیده حالا من گفتم تابره مدرسه ببینم چ جوریاست 

دیشب پیام دادم بهش فردا چه کتابای بیاره جوابمو نداد بیشتر ترسیدم

دقیقا

اخخخ هم ریاضیش باحاله هم جو درسا کلا بجایی که حرص بخوری امتحان بدی عاشق امتحان میشی وییی دلم تنگ شد 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

مشکل معلمشه همه بدشومیگن میگن خوب درس نمیده حالا من گفتم تابره مدرسه ببینم چ جوریاست دیشب پیام دادم ...

اگه دیدی بد درس میده کلاسشو عوض کن اگه هم دیدی نزاشتن قرر زدن میتونی بری اموزش پرورش بگی معلم خوب میارن 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

اخخخ هم ریاضیش باحاله هم جو درسا کلا بجایی که حرص بخوری امتحان بدی عاشق امتحان میشی وییی دلم تنگ شد

واای من وقتی ضرب یاد گرفته بودم فکر میکردم همچیو میدونم خیلی خودمو زرنگ میدونستم😭😂

معلممونم خیلییی مهربون بود

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

اگه دیدی بد درس میده کلاسشو عوض کن اگه هم دیدی نزاشتن قرر زدن میتونی بری اموزش پرورش بگی معلم خوب می ...

روستاییم همین ی مدرسه نمیتونم عوض کن هرسال کلی مادر میرن روش اعتراض میزنن میگن پارتی داره عوضش نمیکنن