2777
2789
عنوان

بیاین حدس بزنین نی نی جنسیتش چیه

92 بازدید | 18 پست

برام مهم نیستا فقط سالم باشه برام کافیه

فقط سرگرمیه

من از هفته ۶ ب شدت حالت تهوع دارم و صبح ظهر شب کلا در حال بالا اوردنم، سر دخترمم همین بودم

و خیلی سردم میشه همش و پاهام سرده، ب شیرینی علاقه ندارم زیاد مثلا از نوتلا ک قبلا عاشقش بودم الان حالم بهم میخوره

عاشق ترشی کلم قرمز شدم در صورتی ک قبلا نمیخوردم

حس میکنم دختره یا پسره😅

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

حدسم پسر 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخیییی نی نیییی🥹💕

خدا حفظش کنه

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

مرسی😂

خواهش😅

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

جدی،؟ از روی چی؟ اخه سر دخترمم ب ترشی و اینا علاقهداشتم

نمیدونن یه حسی بهم میگه یه پسر گوگولی مگولی که عاشق کتابه و خیلی با ادبه میخواد به دنیا بیاد 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

توام همش سردت میشد؟

تو پاهام احساس سردی میکردم بیشتر خودمم کم و بیش احساس سردی میکردم ولی پام بیشتر.حالت تهوع صیح ظهر شب داشتم ولی بالا نمیوردم غیر ی بار...هنوز دارم حالتاش ولی الان فقط صبح

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...