2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما چند ساله اسنوا داریم(مجردم منظورم خونه مامان بابامه)خیلی زیاد راضی هستیم تو این چند سال هیچ مشکلی هیچوقت نداشت و خرجی نداشت واسمون.ولی خب مال قبله شاید جدیداش اینجوری نباشه چون دیگه همه چی تقلبی شده.بازم تحقیق کن.

و البته اینم بگم فوت بزرگ بگیر مال ما زیاد بزرگ نیست و یه یخچال دیگه که مال جهاز مامانم بود داریم و چیزای اضافه رو میذاریم تو اون.اگه اون نبود جامون خیلی تنگ بود چون واقعا این سایده جاش کمه.شما اگه یخچال دیگه‌ای نداری یا فوت بالا بگیر یا دوقلو بگیر که جاش زیاد باشه.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏

من دوساله ساید دوو خریدم خوبه

همه میگن دوقلو چرا نخریدی

خب ساید دوست داشتم دیگه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......