2777
2789
عنوان

این بیشعوره یا من حساسم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 19 پست
کوچولو من نگفتم سبزه گفتم گندمی.....وقتی فرق گندمی و سبزه رو نمیدونی لطفا توهین نکن بیخودی این چ طرز ...

وا من مگه چی گفتم 😐

من فک کردم گفتی سبزه 

معذرت میخوام 

خواهر و مادر خودمم گندمی و سبزه ان با توجه به پوست اونا من گفتم که جوری به چشم بیای که بیشتر دیده بشی😐😐

چون واقعنم رنگای روشن به پوستای نسبتا تیره میاد و رنگای تیره هم به پوستای روشن اگه داخل گوگلم سرچ کنی همینو میاره

من بخاطر خودت گفتم و اصلااا قصدم توهین یا بی احترامی نبود

مگه هرکی پوستش سفیده خوشگله یا هرکی پوستش سبزه و گندمی هست زشته؟😐😐😐

هیچ معیاری بر ارزش زیبایی وجود نداره

من فقط نظر خودمو دادم شما وقتی تاپیک میزنی باید پذیرای هرگونه نظری رو داشته باشه

تازه اونم منی که اصلا توهین و بی احترامی ای نکردمم:///

وا من مگه چی گفتم 😐من فک کردم گفتی سبزه معذرت میخوام خواهر و مادر خودمم گندمی و سبزه ان با توجه به ...

این نظر نیست رسما بی ادبیه......من پذیرای تمام کامنت ها بودم تا رسیدم ب کامنت تو چون هیچکدوم توهین نکرده بودن ک بهم بگن سبزه!!!منم نگفتم سبزم گفتم گندمی ینی تو مایه های زرد پوست و اینا میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا من مگه چی گفتم 😐من فک کردم گفتی سبزه معذرت میخوام خواهر و مادر خودمم گندمی و سبزه ان با توجه به ...

جملهٔ بهت نمیاد چون سفید نیستی نه‌تنها بی‌ادبیِ محضه، بلکه کاملاً غلطه. رنگ‌های خاص برای هیچ پوستی انحصاری نیستن فقط باید بلد باشی چطور ست‌کنی. گندمی‌ها با مشکی خیلی کلاسیک و جذاب میشن! 👌

این نظر نیست رسما بی ادبیه......من پذیرای تمام کامنت ها بودم تا رسیدم ب کامنت تو چون هیچکدوم توهین ن ...

عزیزمممممم

چه سبزه چه گندمی چه سفید

همه قشنگن و اصلا مهم نیست رنگ پوستت چی باشه

همه جوره قشنگه

واقعنم بی ادبی نیست من نمیدونم چجوری حس کردی دارم بی ادبی میکنم در صورتی که قصدم فقط و فقط کمک بوده 

اصن اگه میخواستم بی ادبی کنم که اینجوری نمیگفتم خیلی با لحن بد تری صحبت میکردم

جملهٔ بهت نمیاد چون سفید نیستی نه‌تنها بی‌ادبیِ محضه، بلکه کاملاً غلطه. رنگ‌های خاص برای هیچ پوستی ا ...

من کی گفتم بهت نمیاد چون سفید نیستییی😳😳😳😳

بعدشم عرض کردم داخل گوگل هم یه سرچ ساده کنی میزنه رنگای روشن به پوستای کمی تیره تر میاد

رنگهای تیره هم به پوستای روشن

گفتم بازم میگم قصدم فقط و فقط راهنمایی بود