بعد زندگی فعلیم خوب نباشه طرف خیانت کنه ولی حسی بهش نداشته باشی فقط کسایی تجربه جدای دارن بیان لطفا میدونم خیلی ازخانوما هستن خط قرمزشونه ی لحظه ام ادامه نمیدن این زنذگی ولی من شرایطم اینه باید فعلا صبرکنم شرایطشو بسنجم بعد کارمو کنم
⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم. خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
سخت ولی بهتر از بودنش با آدم بیغیرت بیخاصیت بیارزش
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
کل وسایلا شو آورده تو اتاق خونه درست کرده برا خودش
هر روز از مادرم زخم زبون میشنید از اوت یکی خواهر کوچیکمم هعی بهش میگه سربار بابام کاری براش نمیکنه هر بار برا شیرخشک بچه کلی حرص و غصه میخوره اما راضیه از اینکه طلاق گرفته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.