دوستان اصلااا بخدا نمیخام از خودم تعریف بکنم اما تو جمعا تو اجتماع وقتی بیرونم و کاری دارم متصدی مغلزه فروشنده ها و یا هر خانم دیگ سرد و بد باهام برخورد میکنه درحالی که من اول سعی میکنم با لبخند و خوشرویی باهاش حرف بزنم مثلا دیروز رفتم عطر بخرم اسم دوتا عطر اوردم فروشنده ک دختر جوون بود برام اورد و هیچی نگفت یجوری رفتار کرد ک انگار رفتار من خسته کنندس بعد گفتم یکم ملایم تر میخام زل زد تو چشام هیچی نگفت گفتم دستتون درد نکنه گفت بسلامت منم رفتم این درحالیه ک اقایون وفروشنده های مرد خیلی مهربونترن حتی وقتی ک جدیم سعی میکنن باهام ارتباط بگیرن بخدا خیلی ناراحتم دلم میگیره از بعضی رفتارای دخترای فروشنده یا خانمای مغازه دار🥲
حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)
رفته بودم ی جایی خانمه همچینین خط چش زده بود و ماسک زده بود باهاش حرف میزدم ی مرد اومد همچیننننن چشاشو بادومی کرد و عشوه ای نگاه میکرد انگار اوردوز کرده😂😂
برا منم پیش میاد.بعضیا کلا انگار از دماغ فیل افتادن.زورشون میاد جواب سلام آدمو بدن حتی.با اینا اصلا نباید خوش و بش کرد یا خوش برخورد.باید تا دیدی این مدله،مثل خودشون رفتار کنی. بعضیام کلا اعصاب ندارن.ما تو زندگیاشون نیستیم.خدا میدونه.بعضیام کلا عقده ای هستن و بی ادب.