2777
2789
عنوان

دلتون تنگ نمیشه برای قبلا

47 بازدید | 5 پست

برای دورانی که پشتی های قرمز فرشای قرمز تلویزیون های کوچیک توخونه ها بود بدون تجملگرایی آدما مهربون بودن چهره های ساده جومونگ یوسف پیامبر اینترنتم نداشتیم برای یک تحقیق میرفتیم لوازم تحریری محل

بدون فرش های کرم ومبل تلویزین های چنداینچ اینیستا

اون دوران واقعا خوب بود الان حس میکنم وارد زندگی نباتی شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسیای ساده.عیدای ساده یادتونه؟ دور هم جمع میشدیم چندددد روز صفا میکردیم.الان چی ؟ یساعت شب نشینی کلی تیکه بار هم می کنن.کلی چیز ب رخ همدیگه میکشن .عروسیا ک اصلا شده شوی لباس و ارایش هیچکس دیگه برای شادی نمیره .سفره ها همه شده استوری .حتی مسافرتا هم کل مسیر عکس میذارن و استوری .چقد دلم قدیمو میخواد

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

عروسیای ساده.عیدای ساده یادتونه؟ دور هم جمع میشدیم چندددد روز صفا میکردیم.الان چی ؟ یساعت شب نشینی ک ...

عروسیای که افتضاحه ۱ ساعت عین سینما تو تاریکی باید کلیپ های فورمالیته رو ببینیم بقیشم رقص عروس با رفیقاش رقص عروس با عمه هاش.....

عروسیای که افتضاحه ۱ ساعت عین سینما تو تاریکی باید کلیپ های فورمالیته رو ببینیم بقیشم رقص عروس با رف ...

تازه هیچکس هم برا هیچکس دیگه خوب نمیخواد 😒همه میخوان برتر وبهتر باشن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️