2777
2789
عنوان

زایمان و نیروی جاذبه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردم سی سالهمون اول گفتم محض کنجکاوی علمی پرسیدم قصد دیگه ای نداشتم

😁😁

کسانی که دوره ورزشی تو بارداری میرن و مامای همراه برای زایمان میگیرن، اگر نیاز باشه رو تخت،  درازکش نمیمونن برای زایمان. 

نیاز باشه،  دکتر یا ماما میگه درحالت نشسته تلاش کن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من میگم اگه انسان تخم میذاشت بهتر بود لاقل کوچیکتره راحتم در میادالان یکی میاد میگه لابد تجربه داشتی ...

ایده خوبی بود😂😂😂ولی دیگه مغز گنده نداشتیم

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

اگر اونقد تاثیر داشت پس هر کی می ایستادم خون تو بدنش جریان پیدا نمیکرد میمد سمت پایین بعد تو دقت کن ...

شاید باورت نشه اگه نبض نداشتیم همین اتفاق می‌افتاد 

درواقع به خاطر نبضی که سرتاسر بدن هست خون جریان داره

هوممم واقعا سخته

خدا برای هم حفظتون کنه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من