2777
2789
عنوان

متولد کدوم ماه هستین و اگه بخواین ازدواج کنین 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 11417 بازدید | 579 پست
آذر ماهی امدی ماهیه لاوم

مردای دی ماهی مثل بمب اتم میمونن همینقدرخطرناک اززناخبرندارم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

مهم خداست که برات بخت اقبال تعیین کرده خودتو الکی با این چیزا گول نزن

😂😂باو من فقط برا سرگرمی تاپیک میزنم و گرنه قصد دیه ای ندلرم

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اردیبهشت به شدت از ابان ماهیا خوشم میاد خصوصا اونایی که ۷ یا ۸ ابان به دنیا اومدنننن

😂😂💔۸ ابان دوستم هست ک دختره از قضا 😂😂

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

خردادم با اسفند ازدواج کردم برگردم بازم‌میکنم همسرم‌نمونسسسس

اانشالله ک همیشه پایدار باشین 🥰

آبان وباآبان البته آبانیالم دارن عاشقت بشن زندگیت بهشته

واوووو

آذر هستم میگن زنای آذر ماه با مردای مهر خیلی سازگارن😁

واو چ جالب 😁😁

ما هم ت خانواده آذری و مهری داریم با هم ازدواج کردن

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ندارم بخدا شما چند سالته؟ پسرعموم فک کنم متولد ۷۷ باشه

خب ده سال ازم بزرگ تره😍😍 مرد هرچی سن بالاتر جذاب تررر

نداری؟💔 ای بابا فامیلی چیزیم نمیتونی بگی خودم‌استاک کنم

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

آذر ماهی امدی ماهیه لاوم

اانشالله ک همیشه پایدار باشین 

خب ده سال ازم بزرگ تره😍😍 مرد هرچی سن بالاتر جذاب ترررنداری؟💔 ای بابا فامیلی چیزیم نمیتونی بگی خود ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 کلا باورت میشه اصلا گوشی دستش نمیگیره اصلاااااااا حتی میگفت من گوشی نمیخوام🫨

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
اسمش کاوه باشه☝

ب قول زیر خاکی گاوه باشه چی؟ 😂😂💔