2777
2789
عنوان

بیاین بگین دختر باید قد بلند باشه یا قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 46 پست

من ۱۶۰ ام قدمم دوست ندارم

هیچوقتم نه قد بلندو  نه قد کوتاه تر از خودمو مسخره نکردم برام عجیبه که میگی مسخرت میکنن بابت قد بلندت  چون اطراف من بیشتر قد منو مسخره میکردن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه می‌دونی مثلا ۱۵ سالمه خب بعد با رفیقام که یه جا جم میشیم من از همشون بلند ترم و دوتا از رفیقام ف ...

هرررر کسی مسخره یا بی ادبی می‌کنه یه حس ناخوشایندی درون خودش هست

قد شما زیبایی خودش رو داره

قد ۱۶۰ هم زیبایی خودش 

اصلا قد کوتاه خوب نیست تا حالا دیدی مدل ها قد کوتاه باشن؟من خودم قدم ۱۶۰ و ۴۰ کیلوام و وقتی لباس می ...

شما صلاحیت اینو نداری که بگی چی بده چه خوب

من قدم 160 عشق میکنم باقدم

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

می‌دونی من رفیقام هیچ کدوم به ۱۷۰ نمیرسن زیر ۱۷۰ هستن

بعد مثلا من میرم تو جمع اونا یه جوریم حس میکنم خیلی بلندم و بعضی اوقات میگن دختر باید کوتاه باشه بغلی باشه 

دختر ۱۷۰ ام بغلیه ولی باید یکی پیدا شه که قدش از اون بلند باشه و بعضی اوقاتم بهم میگن دراز 😂

می‌دونی من رفیقام هیچ کدوم به ۱۷۰ نمیرسن زیر ۱۷۰ هستنبعد مثلا من میرم تو جمع اونا یه جوریم حس میکنم ...

اونا دوستات نیستن یبار جوابشونو تند بده تا بس کنن

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

اونکه صد درصد حتی دختر ۱۵۵ هم خوشگله و جذابه من منظور بدی نداشتم ولی فک کنم بد متوجه شدن 

در کل منظورم این بود که اونا ۱۶۴ قدشونه یهو من پیش اون ۱۶۴ وایمیسم خیلی بلند تر دیده میشم 

شما صلاحیت اینو نداری که بگی چی بده چه خوبمن قدم 160 عشق میکنم باقدم

من نظر خودم رو گفتم و اینجا هم داریم تبادل می ‌کنیم ‌چه  ربطی به صلاحیت داشتن یا نداشتن داره  اخه هر کس نظر خودش راجب قد خودش رو میگه و منم گفتم قد بلند به نظرم قشنگه 🤦‍♀️😐😑