2777
2789
عنوان

بیا برات از درمان جوش و جای جوش بگم

169 بازدید | 24 پست

اولا بخاطر هویت اصلا دوس ندارم عکس بزارم از پوستم ولی اینو بگم ک من پوستم کامل بیرون ریخته بود در حدی و روی بعضی از جوشام ی چسب میزدم بعد کرم پودر میزدم 

کیست های بزرگ در حدی ک یکبار زیر چشمم ی جوش کیستی زدم ک تزریق کردن داخلش ! جوش های کیستی بزرگ ک زخم میشدن زخمش عفونت می‌کرد و میزد تو چشمم ! هر روز خدا چشام عفونت داشت و رفتم فیشیال و کل صورتم ب طرز افتضاح ریخت بیرون ! 

اونجا بود ک رفتم کلروفیل گرفتم یکم موقت التهاب جوشا و صورتم کم شد ولی ی روز نمیخوردم شروع می‌شد! نمیگم تاثیر نداشت ولی تاثیر اصل کاری از چیزا دیگه بود ....

اول از همه بگم من چنان لک های و زخم های برام باقی میموند ک گریه میکردم ولی الان بدون کرم پودر میرم بیرون ^^ 

در عرض حدودا ۳ ماه خوب شدم 

تو پست بعدیم همین الان تایپ میکنم و میگم بهتون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایکم کنید

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

صورتم خوبه ها بدنم افتضاحه شما ک سبک انجام میدید بازم جوش دارید من زیادنمیزنم

من برعکسم 

اره همه چی خوب شد الا این یکی

قبلا خیلی زیاد جوش داشتم خداروشکر بهتره

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

اول از همه شوینده من 

شوینده‌های مختلفی رو امتحان کردم و باید بگم ک اگ پوست شما در حدی ک دارم میگم من بودم نباید فوم بزنید من اوایل از ژل درمالیفت استفاده کردم و خوب بود ولی الان ژل ویتالیر رو استفاده میکنم فوق العاده اس مدلی ک ی براش داره یکبار صبح و یکبار شب ازش استفاده میکنم و صورتم میشورم 

دوم بعد هربار شستن دو سه قطره سرم نیاسینامید از برند نواکنه میزنم باید کم بزنی 

سوم اگر جوش بزنم ب صورت نقطه ای خیلیییی کوچیک از ضدجوش اسکین وان و در مواردی ی کلیندامایسین ژلی میزنم 

کلیندامایسین ب خوبی جواب میده ولی لک میکنه 

توی شوینده ام و ضد جوشم زینک و نیاسینامید و سرمش هم جدا میزنم همه اینا ضدلک قویه و نمیزاره ک پوست لک بشه 

یکبار در روز هم ضد افتاب نزدن ضد افتاب خودش جوش و لک میاره من چند ساله مردانه ساین اسکین رو میزنم و جوابه واسم و هیچ گونه مرطوب کننده نمیزنم چون بهم نمیسازه 

در آخر هر دو روز یکبار یک عدد قرص زینک میخورم 

این چیزی بود ک من درمان شدم و خدام شاهده ک هیچ تبلیغ نیست و سودی نداره برام فقط پوست حداقل یکم نرمال واسه من آرزو شده بود و دوس ندارم کسی درگیر باشه 

خیلی محتاج و اسیر برآورده شدن ی آرزو و حاجتم اگ ذره ای کمکتون کرد پیش خدا واسطه بشید من حاجت روا بشم ...