بچه هااا😐😂یه پسره هست قهوه و پیتزا تنوری و ذرت مکزیکی میفروخت پارسال
بعد من همیشه ازش قهوه میخریدم اکثریت هم یا بابام پیشم بود یا مامانم بعضی وقتا هم تنها
بعد اینجوری بود که زیاد مغازش اوکی نبود و تو یبار مصرف کوچیک میفروخت بدون اون لیوان یبار مصرف درپوشی های مخصوص قهوه
بعد من چون میگرفتم و راه میرفتم بعد یه مدت دیدم که مخصوص از اون لیوانا آورده یا بجا ابع که تو لیوان میریخت بطری آورده اینا بعد چند بار هم دیده بودم که فقط برا من اینو میده مثلا یبار دوتا مشتری یکی من یکی هم یه آقا بعد اسپرسو منو زود داد بعدش ماله اونو بعد من منتظر موندم ذرت هم بده وقتی قهوه اونو داد تو لیوان عادی بود حالا من فک کردم چون من قرار بود بگیرم ببرم برا اون بود ولی اقاهه هم رفت تو ماشین
یا ۳۵ بود ولی بعد یه مدت از من۳۰میگرفت و وقتی گفتم چرا گفت مشتری دائمی هستین شما بعد یه مدت از اونجا رفت جاش یکی دیگه اومد از اون میخریدم یه پسر بچه بود(دکه طوره مغازه مخصوص نیست کلا)
بعد چند وقت پیش اونور خیابون دیدم دقت نکردم چه مغازه ای داره ولی اونجا بود و من اصلا دقت نکردم بعد چون زیاد نگاه میکرد دقت کردم فهمیدم اونه
بعد اون عرررموفع از اونجا رد میشدیم حتی اگه کاری هم داشت ول میکرد نگاه میکرد اینو بابامم یبار دیده بود دیدم با عصبانیت نگاش کرد بعدا هم به مامانم میگفت یه پسره بد نگاه نازنین میکرد
به. الان مغازشو عوض کرده یور دیگه خیابون دیدمش بازم نگاه میکرد
خیلی آرومه اصلا اونجا سه تا دکه بود من از این میخریدم چون خیلی آروم و درونگرا و از این بود که سرش تو لاک خودشه 😐😂