2777
2789

به یه سری پوستا نمیسازه‌

به پوستت نساخته کلا نباید استفاده کنی 

چه سرم ویتامین C چه محصولات حاوی ویتامین C مثل ضدآفتاب و... دارای ویتامین c

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مننن تا حالا اصلا سرم پوستی استفاده نکردم 

همون شوینده و ابرسان دارم 

ضدآفتاب  هیچ وقت مورد علاقم پیدا نکردم دیگه استفاده نمیکنم 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

اره من استفاده میکنم 

البته یه روز درمیون یه روز ویتانین سی یه روز مرطوب کننده که چربی پوستمو یکسان نگه داره جوش نزنه 

ولی وقتی جوش زدی استفاده نکنن به پوستت نمیسازه

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
به یه سری پوستا نمیسازه‌به پوستت نساخته کلا نباید استفاده کنی چه سرم ویتامین C چه محصولات حاوی ویتام ...

چ جالب هیچوقت نمیدونستم پوستم چنین واکنشی نشون بده ب ویتامین سی مثلا میخاستم پوستمو بهتر کنما

شما راضی هستین خوبه؟

اره من برای جای جوش و روشنی استفاده کردم راضیم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
چ جالب هیچوقت نمیدونستم پوستم چنین واکنشی نشون بده ب ویتامین سی مثلا میخاستم پوستمو بهتر کنما

به پوستت نساخته 🙂

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥