2777
2789

وقتی خودتون تو زندگیتون جز شوهر کردن و زاییدن کار دیگه ای نکردین لطفا با طعنه و تحقیر به بقیه توصیه نکنین که سریعتر شوهر کنن و لقب ترشیده بهشون نچسبونید

قرار نیس همه ی دخترا ایندشون شبیه شماها باشه(خیلی اینده قشنگی ساختین مثلا🤣🤣🤣 میخاین اینده درخشانتونو تبلیغ هم بکنید🤣)

اگه خیلی بلدین بفکر شوهر داری و بچه داری خودتون باشین نمیخاد واسه بقیه دلسوزی کنید

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکس باتوجه به تجربه های خودش میگه 

مثلایکی زندگیش خوب باشه میگه زودترازدواج کن 

زندگیش خوب نباشه میگه فقط مجردی خوبه 

ولی اینکه اینطورالقابی بچسبونن به طرف خیلی زشته 

طرزصحبت خودت هم افتضاحه .مادربودن کم چیزی نیست

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

کافیه بگه پولدار سریع به دختر 17،18 ساله میگن ازدواج کن 

به خدا کافیه 1 ساعت کنار دختر این سنی بشینی میفهمی چقدر سنش کمه واسه ازدواج، 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

تا کی دعوای مجرد و متاهل 

شاغل و خانه دار 

قراره ادامه داشته باشه 

هزار بار گفتم 

نه مجرد برتر هست و موفق !

نه متاهل 

نه شاغل آدم موفق و خوشبختی هست نسبت به خانه دار 

نه خانه دار

اینا خط کشی های ماست😐😐