2777
2789

پنج روز دیگه عروسبمه 

سه سال عقد بودم 

همه چی خریده برام ولی همش منت زده 

الان که دیگه آخرای جهیزیس 

فقط میگه کشی اینطوری نمیکرد من کردم کسی نمیخرید من خریدم 

راهروم فرش نداره میگه خودت بخر به من چه 

فقط باهام سر لج و دعواس

چیکار کنم از دستش

روزای آخر کارم شده گریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا 

و منی ک با 21سال سن یسبد نخریدم ول کن بابا 

البته ما رسم جهاز نداریم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

عزیزم هرویین مبارک ، در مورد مادرتون ، هرچی در توانشون بزارین خرید کنن ، بنده خدا شاید نداره ، انقد فشار بهم دیگه نیارین ، بخدا بعدها انقدر وسایل می‌خرین و عوض میکنین 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
عزیزم هرویین مبارک ، در مورد مادرتون ، هرچی در توانشون بزارین خرید کنن ، بنده خدا شاید نداره ، انقد ...

عذر میخوام اشتباه تایپی افتاده عروسیتون مبارک

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

مامان من ی جهیزیه ی خیلی جزیی خرید و منو انداخت ب دردسر 

نمیدونم والا زندگی سخته دیگه اینم ی سختیه دیگه من ک دیگه عادت کردم دلم خیلی شکسته ازشون

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )