2777
2789
عنوان

چرا بعضی از پسرا اینقد نفهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 59 پست

بابا ربطی نداره به سن و سال همه داداشا حس میکنن پادشاهه خونه ان هر کاری بکنن اصلا عیبی نداره اصلاااا

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

از بس خود شیفته ان لعنت بهشون

وای خواهر اصن عدالتو شکر 

خدا در کنار ارامش یکیو هم افریده ک برینه بهش😂

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار حدس بزنم . درساش ضعیفه . بیرون ول ول با دوستاش میچرخه؟

درسش زیاد قوی نیس 

راستش بیشتر تو خونس گیم بازی میکنه سریال میبینه گاها میره بیرون 

چن سالی هم ب زور فرستادن کار کنه عادت کنه خونه نشین نشه

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

به جنسیت مربوط نیست به شعور و تربیت.. توی دخترا هم امکان این رفتارا هست

نمیدونم فکرکنم مامان بابام بهش اسون گرفتن 

البته من همیشه ب مامانم گفتم ک تو ب داداشم سخت نمیگیری و تنبیهش نمیکنی حتی لفظی

بابا ربطی نداره به سن و سال همه داداشا حس میکنن پادشاهه خونه ان هر کاری بکنن اصلا عیبی نداره اصلاااا

والا من دلم برا مامانم میسوزه صبح ساعت ۷ باید پاشه این نره خر هم نمیفهمه

نمیدونم فکرکنم مامان بابام بهش اسون گرفتن البته من همیشه ب مامانم گفتم ک تو ب داداشم سخت نمیگیری و ت ...

خب همون لوس بار امده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
درسش زیاد قوی نیس راستش بیشتر تو خونس گیم بازی میکنه سریال میبینه گاها میره بیرون چن سالی هم ب زور ف ...

داداش منم تقریبا همینه یعنی بیشتر خونس بازی میکنه . فیلمای افسرده ای میبینه ! کلا این نسل بعضیاشون انگار عجیب کم دارن

خب همون لوس بار امده

دقیقا مامانی شده 

اصلا حرف منو گوش نمیده داداشم بیشتر حرف مامانمو گوش میده حتی گاها حرف مامانمم گوش نمیده

خدایا شکرت برادرم ازم بزرگتره😁🤣

برادر بزرگ کوچیکش مهم نیس فقط شعور داشته باشه

اخه چیه خیلی نچسبه متکبر و خودخواهه خیلی اخلاقش گوه

داداشامم و حتی پسرای فامیلن تو این سن همینقد گند اخلاق بودن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

داداش منم تقریبا همینه یعنی بیشتر خونس بازی میکنه . فیلمای افسرده ای میبینه ! کلا این نسل بعضیاشون ا ...

و خیلی هم ادعا دارن😂

داداشامم و حتی پسرای فامیلن تو این سن همینقد گند اخلاق بودن

خدا بهم صبربده والا از امسال دانشگاه میرم اعصاب نمیمونه برام اگ اینطور کنه