2777
2789

سلام خانما. مدفوع نوزادم از سه هفتگی مخاطی بوده قبلش رو یادم نیست دقت نکردم.الان دو و نیم ماهشه. لبنیات رو حذف کردم همون طوریه هنوز. بی قراری شدید و اگزما و خون تو مدفوع نداره. فقط موقع دفع خیلی اذیت بود البته یبوست نبود چون مدفوعش شل بود. خیلی زور میزد الان پروکید میدم بهش کمی بهتر شده. گاها شده تا غروب فقط چای خوردم و خرما ولی بازم همون طور بوده مدفوع. آزمایش مدفوعش هم چیزی نشون نداد نه خون مخفی و نه عفونت.شیر خشکم نمیخوره ینی کلا شیشه نمیگیره. کسی هست با این شرایط آشنا باشه و راهنمایی کنه . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قدیمی هامیگن سینه بچه خلط داره که مدفوعش مخاطیه .

ولی اگرسبزومخاطیه پهلوهاش سرماخورده یه کهنه همیشه دورپهلوهاش بپیچون وبده بره زیرکش شلوارش بنظرمن زیادم حساس نشوبچه رودکتردکترنکن غذاتوهم کامل بخورهمه چی همه چی فقط نفخ یسزی چیزهاروبگیرمن شیرخودم خیلی سنگین بودش مدام بچه بالامیاوردش یادمه هرروزصبح هایه جوشونده نیخوردم تا چندماه تاشیرم خوب باشه بچه اذیت نشه شیرخودتم بایدخوب باشه

عزیزم قدیمی هامیگن سینه بچه خلط داره که مدفوعش مخاطیه .ولی اگرسبزومخاطیه پهلوهاش سرماخورده یه کهنه ه ...

بخدا خیلی دکتر رفتم . کلی مشاوره حضوری و آنلاین. هر کدوم یه نظر متفاوت دارن سر در نمیارم. یه رژیم بهم دادن که فقط میتونم آب و برنج و مرغ بخورم منم از مرغ بدم میاد. خودم۵۰ کیلو ام همش. گاهی واقعا ضعف میگیرم از بس چیزی نمی‌خورم. سر در نمیارم چیکار کنم 

گلم تست آلرژی انجام دادید براش؟

تست آلرژی نه فقط آزمایش مدفوع گرفتم ازش . علائم آلرژی فقط مدفوع خلطی داره و گاهی بینیش کیپ میشه که اگه بتونم تمیزش کنم درست میشه . البته نفخ شکم هم داره که اونو از همون اول تولدش داشت. 

تست آلرژی نه فقط آزمایش مدفوع گرفتم ازش . علائم آلرژی فقط مدفوع خلطی داره و گاهی بینیش کیپ میشه که ا ...

عزیزم حتمن تست الرژی ببر انجام بده گناه داره طفلی

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

عزیزم معده نوزادتان سرده 

اگه دوست داشتی ترنجبین با آب داغ بهش بده 

کاملا مخاط میشوره

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

من خودم سالهاس درگیر آلرژیم وقتی تست دادم فهمیدم دقیق به کدوم الرژنا حساسم رعایت کردم ۶۰ درصد بهتر شدم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

تست آلرژی نه فقط آزمایش مدفوع گرفتم ازش . علائم آلرژی فقط مدفوع خلطی داره و گاهی بینیش کیپ میشه که ا ...

بابا طبیعیه دختر منم همین بود استرس گرفتم ازمایش مدفوع سالم بود

یه دکتر گفت احتمال رفلاکس داره چون زیاد بالا می‌آورد یه دوره یک هفته ای امپرازول خورد

الان ۳سالش تموم شده خداروشکر مشکلی نداره