سلام خانما. مدفوع نوزادم از سه هفتگی مخاطی بوده قبلش رو یادم نیست دقت نکردم.الان دو و نیم ماهشه. لبنیات رو حذف کردم همون طوریه هنوز. بی قراری شدید و اگزما و خون تو مدفوع نداره. فقط موقع دفع خیلی اذیت بود البته یبوست نبود چون مدفوعش شل بود. خیلی زور میزد الان پروکید میدم بهش کمی بهتر شده. گاها شده تا غروب فقط چای خوردم و خرما ولی بازم همون طور بوده مدفوع. آزمایش مدفوعش هم چیزی نشون نداد نه خون مخفی و نه عفونت.شیر خشکم نمیخوره ینی کلا شیشه نمیگیره. کسی هست با این شرایط آشنا باشه و راهنمایی کنه .
عزیزم قدیمی هامیگن سینه بچه خلط داره که مدفوعش مخاطیه .ولی اگرسبزومخاطیه پهلوهاش سرماخورده یه کهنه ه ...
بخدا خیلی دکتر رفتم . کلی مشاوره حضوری و آنلاین. هر کدوم یه نظر متفاوت دارن سر در نمیارم. یه رژیم بهم دادن که فقط میتونم آب و برنج و مرغ بخورم منم از مرغ بدم میاد. خودم۵۰ کیلو ام همش. گاهی واقعا ضعف میگیرم از بس چیزی نمیخورم. سر در نمیارم چیکار کنم
تست آلرژی نه فقط آزمایش مدفوع گرفتم ازش . علائم آلرژی فقط مدفوع خلطی داره و گاهی بینیش کیپ میشه که اگه بتونم تمیزش کنم درست میشه . البته نفخ شکم هم داره که اونو از همون اول تولدش داشت.