2777
2789
چشم الانتو گزارش چی بنویسم؟

عهههه سلام من یه تاپیک زدم فقط ببینم حال تون اون شب خوب شد یا نه. هست هنوز تاپیکم.

نمیدونم بخدا

اسم یه قوه رو آوردم بزنید سیاسی🎀

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم منم ۲۱ ام مهرم🫠🫠

ای خداا چه بامزهه 

خوشحال شدم گفتی 😍

تولدت پیشاپیش کلی مبارک باشه ♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
عهههه سلام من یه تاپیک زدم فقط ببینم حال تون اون شب خوب شد یا نه. هست هنوز تاپیکم.نمیدونم بخدااسم یه ...

سلام عزیزم خوبی با وجود دوستان خوبی مثل شما اره بهترم

ولی اون شب من خیلی گریه کردم من هنوز مقابل این موضوع ضعیفم 

چون بابتش خیلی اذیت شدم هرکی سرکوفتم میزنه تا مدتها بهم میریزم

از بس گریه کردم همسرمم فهمید بهش موضوع گفتم

خیلی ناراحت شد 

من قلبم چند روزی بود درد میکرد اون شب واقعا ب حالت واقعا بدی افتادم

اخه با اون کاربریش هم اومد گفت بجای تو سایت چرخیدن برو بچه از پرورشگاه بیار🥲🥲🥲

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ای خداا چه بامزهه خوشحال شدم گفتی 😍تولدت پیشاپیش کلی مبارک باشه ♥

تولد شمام هم مبارک قشنگممممم

من ۲۱مهر سال ۵۸ام 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
سلام عزیزم خوبی با وجود دوستان خوبی مثل شما اره بهترمولی اون شب من خیلی گریه کردم من هنوز مقابل این ...

خداروشکر که الان بهترید.

اون شب کامل ذهنم درگیر شما بود. اگه بحثِ سایت حضوری بود احتمالا من میزدم ایشونو اون شب😐💆‍♀️، متنفرم بابت صلاح دید خدا کسی سرزنش بشه و سرکوفت بشنوه.

باسنِ لق شون پرپین جون فقط همین.

حیوانات هم چند شکم میزان اما تهی از شعور انسانی ان. شما باردار شاید نشی که این عیب نیست ولی عوضش شعور داری.

زن به دنیا نیومده فقططط بزاد که. 

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

خداروشکر که الان بهترید.اون شب کامل ذهنم درگیر شما بود. اگه بحثِ سایت حضوری بود احتمالا من میزدم ایش ...

قربونت عزیزم مهربونم برات گزارش زدم

تولد شمام هم مبارک قشنگممممممن ۲۱مهر سال ۵۸ام

قربونت برم مرسیی ♥😍

عه پس شما همیشه تو یادم میمونین منم یه دختر خاله دارم اونم 21 مهر 85 😂

من خودم 21 مهر 78

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

اول مهر

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان