2777
2789
عنوان

من اضطراب اجتماعی دارم😭😭

315 بازدید | 21 پست

با اینکه قیافم خوبه و متاهلم ولی بشدت اعتماد به نفسم پایینه

امروز رفتم ارایشگاه روم نمیشد بهش بگم چیکار کنه چیکار نکنه اخرشم اونجوری که میخاستم درستم نکرد

چیکار کنم خسته شدم از خودم😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم 

یه وقتا خوبم یه وقتا بد 

ولی یه چیزو  تازگیا کشف کردم 

خیلیی روم جواب داد 

اولین کاری که میکنی اینه که سعی کن اصلااااااا راجب خودت نطر ندی ، 

ینی اصلا راجب خودت حتی فکر هم نکن 

سعی کن صدای ذهنت رو ساکت کنی 

همون صدا که میگه اگه الان فلان کارو کنی ، این اتفاق میفته 

یا تو اینطوری هستی 

اونطور هستی 

و.....

حتما امتحان کن برای من جواب داد

ریشه در دوران کودکی میتونه داشته باشه که یکی دعوات کرده مثلا حرف نزنی یا خواست یا خواستی از خودت دفاع کنی دعوات کردن

یا مثلا به خواسته هات توجه نشده 

اینا رو بررسی کن فکر کن بهش ریشه شو پیدا کن بعد  کم کم راهکاری بدست آوردن اعتماد به نفس به دردت میخوره

عزیزم 

من یکیو دوست داشتم دوسال وقتی بهش گفتم کاری کرد مجبور شدم برم کمیته انظباتی خیلی دلم شکست له شدم 

ولی اون قضیه باعث شده انگار که یه سیلی بهم زده باشن حتی رفتارایی که با دی ان ای هم بود تغییر کرد

قبلا مثل شما بودم بعد که فهمیدم نتیجش فقط محو بودن و ساکت بوده و مورد سوء استفاده قرار گرفتنه دیگه الان پاچه ی هر کی دست از پا خطا کنه رو میگیرم اینم بگم به حدی از ادما بیزار و بی انتظار شدم که تنها میرم کافه اصلا نمیتونم کسی رو تحمل کنم

پیج اینستام...... 
منم دارم یه وقتا خوبم یه وقتا بد ولی یه چیزو تازگیا کشف کردم خیلیی روم جواب داد اولین کاری که میکنی ...

وای اتفاقا وقتی میخام حرف بزنم همش حواسمه چی بگم چی نگم که فلان فکرو نکنن در موردم

باید احساس کم بودن خودت رو برطرف کنی و به این نتیجه برسی که تو این اجتماع میتونی مفید باشی 

بعدش کم کم سعی کن کسایی رو که میشناسی باهاشون ارتباط بگیرید 

نه گفتن رو یاد بگیرید 

به خواسته هاتون اهمیت بدید