۲۹ هفته باردارم رابطه خشن داشتم فقط نگین چرا خشن بعد که بلند شدم دیدم آب به همراه خون صورتی کمرنگ تا مچ پام چکه کرد خیلی ترسیدم الان نیم ساعت گذشته دراز کشیدم دیگه چیزی ندیدم دردی هم ندارم امشب شرایط دکتر رفتن ندارم توروخدا بگین چیکار کنم بچم طوریش نمیشه
نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه
رابطه خشن که داشتی میگی دلیلشم نپرسیددکتر هم نمیتونی بریما از راه دور چیکار میتونیم برات بکنیم؟
تشویق
کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.
بجهایکی بمنم بگه منم رابطه خشن بود ۲ماه پری نشدم امکان بارداری نمیوونم باشه یان بعد رابطه ترشح خونی وسفید قاطی دیدم ۱هفته قبل😐ممکنه جی باشه؟
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزدلم احتمالا کیسه آبت سوراخ شدهاسترس نداشته باشفردا برو بیمارستان چک بشی و اگه لازم بود بستری بشی
اگه سوراخ شده باشه چیکار میکنن ؟
تا فردا اشکالی نداره منتظر بمونم
توروخدا بگو دیگه چه علائمی اگر داشتم یعنی وضعیت بد ادامه داره ...مثلا آب ببینم یاچی ؟
چجوری بفهمم دیگه آب ازم میاد یانه؟
نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه
و تا صبح اگه چه علائمی داشتم بدونم وضعیت بده مثلا از کجا بدونم کیسه آبم هست دیگه آب ازم میاد یانه
ما که نمیدونیم رابطه خشن چی هست .خودت عفلت نمیکشه دگ بارداری .بعد رفتی عشقو حال کردی حالا میایی به ما میگی چکا کنیم ما دکتر نیستیم شاید بنظر تو دکتریم ولااا