2777
2789
عنوان

شماخوش بختید

111 بازدید | 11 پست

اگه تا حالا کسی از اعضای خانوادتون را از دست ندادید..وقتی همگی دور یه سفره اید و داریدغذا میخورید دورهم خوشبخترین ادم دنیاید

دوازده روز پدرم رفته وما بیچاره شدیم.دنیا خالی شده برام.دنبال خوشبختی میگشتم وخوشبختی کنارم بود.من ندیدم

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

روحشون شاد باشه جاشون بهشت 

فدات شم 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

روحشون شاد باشه جاشون بهشت فدات شم

خدا نکنه عزیزم  

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خدا باباتو بیامرزه منم 3ماه مامانم از دست دارم دقیقا من خوشبختی عشق پیشم بود قدرشو ندونستم مامانم خیلی خوب بود مهربون مظلوم پاک صبور نمیدونم چرا بخوابم  نمیاد نکنه از دستم ناراحته دارم دق میکنم تمام دنیا رو سرم خراب شده 💔🖤😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

7ساله برادر یکی یه دونم رفت پیش خدا تو18سالگی فوت شد💔

سخت بود خیلی جای خالیش عذابم میده ولی کار خدا هست هر کس پیمانه عمری داره

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

خدارحمت ش کندوگل بهشت باشه ....یه روزمن حسرت اینکه مابچه بودیم حیاط رومیشستیم حوض باآب زلال وماهی های بزرگ قرمزش فواره ش روبازمیکریم وهندوانه که وسط حوض بالا وپایین میرفت فرش میانداختیم وسفره شام چراغ های روشن خونه دلمون روروشن میکرد وماچون بچه تربودیم احساس امنیت میکردیم مامان وبابام سرسفره وشام بادست پخت درجه یک مادرم که بوش به 7تاآسمون میرفت برادر کوچیکم آنطرف حیاط چرخ سواری میکرد ومدام مامانم به خواهرهای بزرگم میگفت اون بچه روبیآرید شام بخوره و.......اون دوتا خواهربزرگ ومامان وبابام واون برادرکوچیک که چرخ سواری میکردهمه رفتندوتوآسمان محوشدندوحسرت ندیدن شون تودلمون مونده 

ویکسال واندی هست که همسر عزیزم هم به اونها پیوسته وحسرت ندیدن ش بدجوری دلم رو داغون کرده.....😢

برای شادی پدرت واموات خودم وهمه مومنین ومسلمین صلوات 

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین