2777
2789

۲۳هفته ام ازمایش قندبارداری دادم فهمیدم خون تو ادرارم بوده ۲+ عفونت ادراری هم نداشتم

متخصص داخلی رفتم گفت زیاد مهم نیست تو بارداری پیش میاد

۲۰روز دیگه مجدد ازمایش بدم

من درد پهلو ندارم 

ولی گاهی اوقات جنین تو پهلو ضربه میزنه

نگرانم بنظرتون طبیعه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر رفتی دیگع اگع چیزی بود میگفت بهت خیالت راحت باشع.

اسی من چند روز از اقدامم میگذرع ماه دومیع ک دارم اقدام میکنم ماه اول از فردای روز اقدام تیرکشیدن تخمدان و اینا داشتم ولی پریود شدم اخرش. الان هییییییچچچ علایمی ندارم بنظرت بارداری بدون علایم ممکنع؟

🙂

عجیبه منم ۲ماه پری نشدم و خون توی ادرارم هس وترشحاتمم صورتی میشه بعصی روزا واقعاامگان بارداری هس؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

خدایی چه دلی داری دکتر نمیری.هم احتمالش هست هم سنگ کلیه

قبلا چک کردم کلینوسونوگف هیجی نیس پارسال 

راستی من۷سال ایدامم ودرحسرت الان۱ساله اصلاکامل سرد شدم برام مهم نیس این عقب افتادن پریا از عیدتالان پریودم خراب شده براهمون میگم 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه