دکتر رفتی دیگع اگع چیزی بود میگفت بهت خیالت راحت باشع.
اسی من چند روز از اقدامم میگذرع ماه دومیع ک دارم اقدام میکنم ماه اول از فردای روز اقدام تیرکشیدن تخمدان و اینا داشتم ولی پریود شدم اخرش. الان هییییییچچچ علایمی ندارم بنظرت بارداری بدون علایم ممکنع؟
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
خدایی چه دلی داری دکتر نمیری.هم احتمالش هست هم سنگ کلیه
قبلا چک کردم کلینوسونوگف هیجی نیس پارسال
راستی من۷سال ایدامم ودرحسرت الان۱ساله اصلاکامل سرد شدم برام مهم نیس این عقب افتادن پریا از عیدتالان پریودم خراب شده براهمون میگم
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه