2777
2789
عنوان

بچم چهار کیلوئه

165 بازدید | 17 پست

سلام دوستان ، من چند روز دیگه زایمان دارم ، سونوگرافی گفته بچه حدود ۴ کیلوئه ، قرار بود طبیعی زایمان کنم ولی حالا خیلی نگرانم ... همش میگم چجوری بچه با این وزن رو طبیعی به دنیا بیارم 😔 بچه اولمم هست ، اون مرکزی هم که میرم راحت قبول نمیکنن سزارین بشم 

کسی بوده بچه با این وزن رو طبیعی به دنیا اورده باشه ؟ اونم بچه اولشو ... سخت نبود ؟ من حتی یه معاینه ساده هم میخوام بکنم درد دارم ... 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

بچه بالای چهار کیلو رو سزارین میکنن سونو رو به دکترت نشون دادی ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم. تپلی 😍😍اره عروس ما ۴۱۰۰زایمان کرد. اول گفتن فقط طبیعی. نتونست. دیگه سزارینش کردن

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
بچه بالای چهار کیلو رو سزارین میکنن سونو رو به دکترت نشون دادی ؟

نه هنوز فرصت نشده ، بچه من حدود ۴ کیلوئه ، هنوز ۴ نشده !!! 

یعنی دکتر قبول میکنه ؟ 

ای جونم نی نی تپلی اما دقت کن پافشاری رو زایمان طبیعی نکن بادکتر مشورت کن گاهی زایمان طبیعی آسیب های جبران ناپذیر میزنه من اطرافیانم بودن اگه تمرینهای قبل اززایمان ورزش و آمادگی ها رو انجام ندادی،کلا ازفکر طبیعی بیا بیرون

ای جانم. تپلی 😍😍اره عروس ما ۴۱۰۰زایمان کرد. اول گفتن فقط طبیعی. نتونست. دیگه سزارینش کردن

اصلا از تپل بودنش خوشحال نیستم 😭

وااای چه سخت ، یعنی چند ساعت اول درد کشید بعد بردنش سزارین ؟ 

ای جونم نی نی تپلی اما دقت کن پافشاری رو زایمان طبیعی نکن بادکتر مشورت کن گاهی زایمان طبیعی آسیب های ...

من اصراری به طبیعی ندارم ولی ... بیمارستانا الان سزارین رو سخت کردن 😭 

تمرینات هم چون دائما یا سفر بودم یا مجبور بودم مهمونی بدم درست انجام ندادم !!! 

اصلا از تپل بودنش خوشحال نیستم 😭وااای چه سخت ، یعنی چند ساعت اول درد کشید بعد بردنش سزارین ؟

بله عزیزم. دو سه ساعتی درد کشید بعد بردنش سزارین.

نگران نباش. من خودم یکبار طبیعی زایمان کردم. دردش غیر قابل تحمل نیست. تقریبا یک پریودی شدیدتر هست 

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
سونو درست نمیگه وزن حدودی رو میزنه به منم گفت بچم ۳۴۵۰ بود

به شما گفت بچه ۴ کیلوئه ولی ۳۴۰۰ بود ؟؟؟ 😳

مگه میشه انقدر تفاوت !!!

بله عزیزم. دو سه ساعتی درد کشید بعد بردنش سزارین.نگران نباش. من خودم یکبار طبیعی زایمان کردم. دردش غ ...

اولش آره ولی دهانه رحم که ۶ سانت به بالا بشه درد ها شدید و غیر قابل تحمل میشه !!! 

یعنی اینو شنیدم خودمم زایمان اولمه !!!

اولش آره ولی دهانه رحم که ۶ سانت به بالا بشه درد ها شدید و غیر قابل تحمل میشه !!! یعنی اینو شنیدم خو ...

درد غیر قابل تحمل نیست سزارین یا طبیعی هم ربطی به سایز بچه نداره به لگن مادر مربوطه من که زایمان کردم یه خانم بچش ۲۵۰۰ بود ۱۶ ساعت درد کشید به زور زایمان کرد خییییلی بخیه خورد یکیم ۴۵۰۰ بود بدون بخیه بود خودش بچشو بغل کرد رفت تو بخش 

بله گفت ۴کیلو بیشتره ولی میزنه تو برگه که چقد تلورانس داره معمولا ۴۰۰ گرم پایینتره

تو برگه من تلورانس رو نزده ، مثلا نگفته +- فلان عدد ، فقط گفته ۳ کیلو و خرده ای !!!