2777
2789

به نظرتون برای آدمی که روحیه‌ی هنری داره و کلا شبانه روز سرش با نقاشی و کارای هنری گرمه، بهتره که یه کار هنری مثل فروش نقاشی و... رو شروع کنه یا بره آرایشگری شنیونی میکاپی چیزی یاد بگیره؟

خودم قطعا انتخابم هنره اما یکی اینکه پول نیاز دارم و کارای هنری خیلی دیر به درآمد میرسه

و دیگع اینکه استعداد آرایشگری رو هم دارم، همه بهم اینو میگن

حالا توی انتخاب موندم که چی برام بهتره

ضمنا اینم بگم رشته دانشگاهیم نرم افزاره و چون به دلایلی نمیخوام از طریق رشته خودم برم سرکار، میخوام یه کاری رو شروع کنم تا فعلا درآمد داشته باشم

نظرتونو کامنت کنید لطفاا مرسی🌺🍃✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارایشگری درامدش بیشتره وخودش نوعی هنرهاما شغل باید ارامش بده

منم با همین دلایل تا الان خودمو بقیه رو قانع کردم ک کار هنری خوبه ب روحیه‌ام میخوره و دوسش دارم

اما چه فایده که درآمد نداره؟

منم با همین دلایل تا الان خودمو بقیه رو قانع کردم ک کار هنری خوبه ب روحیه‌ام میخوره و دوسش دارماما چ ...

اگه بتونی گالری راه بندازی خیلی خوبه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
فروش نقاشی توایران درامدش زیاد نیستاگه میتونی گالری بزن و اموزش بده

متاسفانه هنوز اونقدر حرفه‌ای نیستم که بخوام آموزش بدم

فقط در حد اینکه کارای خودمو بفروشم

که اونم خیلی سخته فروشش

متاسفانه هنوز اونقدر حرفه‌ای نیستم که بخوام آموزش بدمفقط در حد اینکه کارای خودمو بفروشمکه اونم خیلی ...

دقیقا سخته

اگه دوست داشتی بذار تونمایشگاه یا گالری های دیگران که برگزار میکنن

حتی خارج از کشور هم برگزار میکنن 

آرایشم که هنره دیگه؟

فرق دارن خب

اصلا کارشون به کنار

محیطشون فرق داره خیلییی

و من از محیط آرایشگاه خوشم نمیاد اصلا..

اما متاسفانه کاری که من دوست دارم یا درامد نداره

یا خیلی دیر به درامد میرسه

ولی من الان نیاز دارم

دقیقا سختهاگه دوست داشتی بذار تونمایشگاه یا گالری های دیگران که برگزار میکننحتی خارج از کشور هم برگز ...

من شهرستان زندگی میکنم اینجا نه اونقدر نمایشگاه و گالری هست نه به این چیزا اهمیت میدن...

انقدم شرایط زندگی سخت شده که مردم فقط به فکر چیزای ضروری هستن نه خرید اثر هنری🥲

من شهرستان زندگی میکنم اینجا نه اونقدر نمایشگاه و گالری هست نه به این چیزا اهمیت میدن...انقدم شرایط ...

پس سخته اینجوری

یا مجازی راه بنداز 

اما ارایشگری خیلی پردرامدتره

میتونی از ارایشگری تو هنر بیشتر پیشرفت کنی

پل بزنی

فرق دارن خباصلا کارشون به کنارمحیطشون فرق داره خیلیییو من از محیط آرایشگاه خوشم نمیاد اصلا..اما متاس ...

نمیدونم والا آره منم شنیدم محیطش چجوریه ولی نمیدونم اگه به چیز دیگه ای علاقه داری اصلا سمت آرایشگری نرو

پس سخته اینجورییا مجازی راه بنداز اما ارایشگری خیلی پردرامدترهمیتونی از ارایشگری تو هنر بیشتر پیشرفت ...

آره شاید خودمو مجبور کردم رفتم سمت آرایشگری

میدونم که توش موفق میشم چون استعداد این کارارو دارم

فقط روحیه‌ام به محیط سالن و آرایشگرا نمیخوره

آره شاید خودمو مجبور کردم رفتم سمت آرایشگریمیدونم که توش موفق میشم چون استعداد این کارارو دارمفقط رو ...

بنظرم با توجه به شرایطتت هنر رو‌بذار کنار شغلت

حالا هرشغلی که خوب بود برو 

نمیدونم والا آره منم شنیدم محیطش چجوریه ولی نمیدونم اگه به چیز دیگه ای علاقه داری اصلا سمت آرایشگری ...

متاسفانه من به همه چی علاقه دارم😂😂 و از همه کاری خوشم میاد ولیییی اکثرا درامد ندارن

ی سری چیزام ک همه دوس دارن مث ارایشگری و حوزه درمان و اینا که درامد زیادی دارن رو هم من خوشم نمیاد🥲🥲

اما چون پول لازمم مجبورم برم سمت یه کار پردرآمد