2777
2789
عنوان

اگه با پسری باشین

138 بازدید | 15 پست

که هیچ جوره ناراحت نمیشه هر کاری کنید ناراحت نمیشه چه فکری میکنید دوست داشتنه یا مهم نبودن طرفه؟ 

من میگم اصلا طرف واسش مهم نیست اگه یذره مهم بود ناراحت میشد

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تنها رو نمیشه معیار قرار داد ولی میتونه از دوست داشتن زیادم باشه

بقیه رفتاراشم باید دید

اگ واقعا کار خرابی کردی و ناراحت نشده ینی از دوست نداشتنه

مثلا هیز بازی دراوردی یا خیانت کردی ولی ناراحت نشده😂

مثل چه کارایی

هر کار بدی

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

چته که میخوای ناراحتش کنی؟ 😐ولی دم پسره گرم که انقد محکمه

من نیستم دوستمه میگه حس میکنم مهم نیستم ادمی که کسیو دوست داشته باشه سر کاراش حساسه ولی این هیچ جوره نیست

این تنها رو نمیشه معیار قرار داد ولی میتونه از دوست داشتن زیادم باشهبقیه رفتاراشم باید دیداگ واقعا ک ...

واسه دوستمه مچشو با پسر هم گرفته واسش مهم نبوده

همچین چیزی نمیشه

هست تو بگو گزینه یکه یا دو؟