من آخر مرداد برای مانتو شلوار به خیاط سفارش دادم برای مدرسه خدا شاهده از من پولو کامل گرفت که هیچ الان رفتیم بگیریم میگه آماده نیست همه لباسا گشاد بدبختی اینجاس که یه مدرسه رو نگرفته بلکه ده تا حداقل گرفته چیکار کنم الان کل شهرک ریختیم سرش پول گرفته نداده بعد طلبکار هم هست تلفن هم جواب نمیده کسی راه حلی داره
💕🌸ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌸💕یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه👌🏻 بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من الان هرچی مقصر میدونم از مدرسس که درست حسابی پیگیری نمیکنن رفتم به ناظم گفتم میشه من امسال نگیرم پارسال نهم گرفتم برداشت گفت پس برو همون مدرسه ای که بودی😑
دقیقا الان ما فردا به چه لباسی بریم که مدیر هم نتوپه بهمون
یه مانتو شلوار مناسب بپوش و به مدیر توضیح بده.
اگر تعدادتون زیاد باشه باورتون میکنه
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
حتی به پلیس هم زنگ زدن مردم اصن حرف حالیش نیست من الان هرچی مقصر میدونم از مدرسس که درست حسابی پیگیر ...
دگ الان که برای همه ندوخته فردا حتما بجز بچتون بقیه هم بدون فرمن راستی فرم پارسالش رو بپوشه خب
💕🌸ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌸💕یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه👌🏻 بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه
اره دیگه الان من بدبخت باید دنبال لباس و پولم باشم تازه قبضی که قبلا گرفتم ازش و گرفت و نمیداد
وای چشه
اگه مدرسه خودش این خیاط رو معرفی کرده که اصلا فکرش رو نکن بیخود میکنن چیزی بگن