2777
2789

بچه‌ها من کلاس دوم بودم داشتم از مدرسه برمی گشتم خونه که یه مرده صدام زد گف بیا منم بچه بودم نمی‌دونستم رفتم در صندلی شاگرد رو باز کرده بود گفت من ماشینم خراب شده از اینجا این دکمه رو برام بزن منم نمی دونستم گفتم باشه بعد اون بیشرف به بدنم ینی به ناحیه تناسلی م دست می زد منم ترسیده بودم هیچی نمی گفتم بعد یه لحظه رفت کنار گفت وایسا میرسونمت خونه منم همون جا فهمیدم فرار کردم ولی الان یادم میاد اگه عقلم نمی‌رسید و فرار نمی کردم چه بلایی سرم میومد خدا نجاتم داد 

مامانم خیلی این چیزا رو برام توضیح میداد که سمت غریبه نرم ولی نمیدونم چرا عقلم نرسید ولی من فقط یه دختر بچه هشت ساله بودم 

اون بیشرف چه حیونی بوده خدا لعنتش کنه 

پدو..فیلم مردای بیشعور (نه همه) کل ذهنش ون فقط سمت همین چیزهاست به بچه هم رحم نمیکنن زدن تو دنیا ریدن

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه بار کلاس هفتم بودم ساعت ۲ تعطیل میشدیم و من از یه کوچه خلوت داشتم میومدم

یکی از پشت سرم اومد و اسم اندام جنسی مرد رو آورد

ببین هوا گرم بود ولی تنم یخ زد وقتی شنیدم 

فقط دوییدم و اصلااا به پشت سرم نگاه نکردم

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

منم یه خاطره دارم از هشت سالگی 

تو یک ماشین با مادرم جلو نشسته بودم بریم جایی 

راننده عوضی هر وقت میخواست دنده رو عوض کنه دست میزد به دگمه شلوارم و حال من بد شده بود ولی از خجالت هم چیزی نگفتم 

همین رفتار زشت سالها تو ذهن من بود و  حالم رو بد می کرد

منم یه خاطره دارم از هشت سالگی تو یک ماشین با مادرم جلو نشسته بودم بریم جایی راننده عوضی هر وقت میخو ...

هر بار یادم میاد همه تنم میلرزه 

فک میکنم اگه فرار نکرده بودم چه بلایی سرم میومد بد تر