2777
2789

سلام من دکتر خودم خانم دکتر حسینی هست چندین نفر رو میشناسم که رفتن پیش خانم دکتر و راضی بودن ولی پدرشوهرم چون پرستار و مدیر بیمارستان بوده و خانم دکتر پریسا ظریف نجفی رو میشناسه همه ی افراد فامیل رو معرفی کرده که برن پیشش ولی من دوست ندارم پیش این خانم برم  ،حالا امروز برداشته میگه ما دوست نداریم بری پیش ایشون همسرم میگه هر اتفاقی بیفته من اونایی که دکتر رو بهت معرفی کردن دهنشون رو سرویس میکنم 

کمک کنید چیکار کنم 

اینقدر اعصابم خرده که دلم میخواد هرچی به دهنم میرسه بهشون بگم 

هر دکتری خودت راضی هستی برو مودبانه به خانواده شوهرت بگو من قرارها زایمان کنم و بچه خودمه خودم انتخاب میکنم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میگه بچه ی منم هست یعنی از تو دارم خودمو کنترل میکنم

خب بگو دیگه بگو بچه دوتامونه و باید خودمون تصمیم بگیریم نه کسی از خانواده تو یا من

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

خب بگو دیگه بگو بچه دوتامونه و باید خودمون تصمیم بگیریم نه کسی از خانواده تو یا من

من پدرم و مادرم یکبار نگفتن برو پیش این خانم دکتر یا اون خانم دکتر ، اینا چون به حساب خودش پرستاره اجازه میده دخالت کنه 

بگید میدونم نگرانی.اما منم که باید تجربه کنم چه سزارین چه طبیعی.پس ترجیج میدم با کسی باشم که راحت تر ...

میگم این خانم دکتر با تجربه اس میگه اگر دکتر بد باشه وسط زایمان جیغ میزنه که دکتر مرد بیان بقیه زایمان رو انجام بدن 

میگم این خانم دکتر با تجربه اس میگه اگر دکتر بد باشه وسط زایمان جیغ میزنه که دکتر مرد بیان بقیه زایم ...

ببین با همسرتون کامل صحبت کنید که استرس برای بارداری سمه.

موقع زایمان میخواید راحت باشید‌.

ببین با همسرتون کامل صحبت کنید که استرس برای بارداری سمه.موقع زایمان میخواید راحت باشید‌.

همه چیز رو باید بهشون بگی تا بفهمن چون احمقن ،  باید خودش عقلش برسه میدونی مشکل ما اینه که همسرامون طرف پدر و مادرشون رو میگیرن تا همسرشون