2777
2789
عنوان

من خجالت زده میشم خب

208 بازدید | 14 پست

خانما من چهارماهیه که نامزد کردم و رو هم رفته شاید سه چهار بار خونواده نامزدمو خونمون دعوت کردن یبارم رستوران خونوادگی دعوتشون کردیم چون اونام بعد نامزدی مهمونی داده بودن،هر دفعه میگم بهش بگید امروز بیاد اینجا یا مامانم میگه فردا میگم یا میگه ولم کن حوصله ندارم،ولی اون مامانش خیلی منو دعوت کرده اونجا،اگه بعد عقدم اینجوری باشه من چیکار کنم...یه اخلاقیم دارم دلم نمیخواد با اصرار و گفته من بخوان به زور دعوتش کنن ،یبار بگن نه دیگه نمیگم بهشون 

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

سعی کن زیاد عقد نمونی اذیت میشی

خواهرم همسرش از یه شهر دیگه بود و میومد خونمون هفته به هفته میموند و من واقعا دلم میشکنه از این همه فرق گذاشتن

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم همسرش از یه شهر دیگه بود و میومد خونمون هفته به هفته میموند و من واقعا دلم میشکنه از این همه ...

خب دیگه ب اون سرویس دادن ب تو رسید خسته شدن حوصله ندارن

همه چی شانسه

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌

والا خانواده منم همینن 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

خودت دعوت کن 

من عقد ک بودم شوهرمو جدا خانوادشو جدا دعوت میکردم

راه ک‌میوفتادن بیان خونه ب مامانم میگفتم😂

البته مامانم اصلا کاری نداشت تازه بعضی وقتا میومد میگفت مامان زنگ بزن بگو بیان 

خب دیگه ب اون سرویس دادن ب تو رسید خسته شدن حوصله ندارنهمه چی شانسه

چیکار کنم من آخه اینجوریم که نمیشه

اسی اگه همه کارا رو خودت بکنی چی بازم میگن نه؟

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
اسی اگه همه کارا رو خودت بکنی چی بازم میگن نه؟

فک نمیکنم کاری داشته باشه به اینا کلا انگار حال و حوصله نداره مهمون دعوت کنه

خودت دعوت کن من عقد ک بودم شوهرمو جدا خانوادشو جدا دعوت میکردمراه ک‌میوفتادن بیان خونه ب مامانم میگف ...

من واقعیت یکم زیادی مغرورم ...حتی دقتی خودم پیشنهاد میدمم حس بدی میگیرم،اگه بگه نه که دیگه هیچی ...

چیکار میکردی تو؟همسرت بعده ها تو روت نزد؟

من هنوز عقدم 

فعلا که چیزی نگفته ولی غیر مستقیم بعضی وقتا تو شوخی مثلا میگه یه تعارف نمیزنی یا میگه آره مامان بابا دوست دارن بیان من از طرف خودم بهشون تعارف بیرجندی زدم 🙄🫠

مامانم اصلااااا مهمون نمیپذیره افسرده شده 

فکرشو بکن یه دفعه باهاش هماهنگ کردم خانواده همسرم راه افتادن بعد یه ربع مونده بود برسن بهم گفت کنسل کن بگو خونه نیستیم 🫡

من هنوز عقدم فعلا که چیزی نگفته ولی غیر مستقیم بعضی وقتا تو شوخی مثلا میگه یه تعارف نمیزنی یا میگه آ ...

وای چقدر بده کاملا درکت میکنم ...درموردش با مامانتم صحبت کردی؟

وای چقدر بده کاملا درکت میکنم ...درموردش با مامانتم صحبت کردی؟

آره والا ولی خب میگه من نمیتونم من حال ندارم حوصله مهمون ندارم مریضم 🤦‍♀️بهش میگم خودم کارا رو میکنم میگه نه همین که بیان من اذیت میشم 

آره والا ولی خب میگه من نمیتونم من حال ندارم حوصله مهمون ندارم مریضم 🤦‍♀️بهش میگم خودم کارا رو میکن ...

داماد یا عروس ندارید؟برا اونام همینطوره؟